Jovanović: Obradoviću dugujemo konkretnu podršku, a građanima obećavamo promenu sistema

Ostavite komentar


  1. Gee je taj HRABRI, koji seje istinu poput munje da izadje na jednu otvorenu debatu sa nekim opozicionarom, na primer na RTSu i nama objesni sta se to desava u zemlji Srbiji?. Imam osecaj da se sve oko mene rusi. Da se nalazim u nekom vakumu koji nema putokaz,kud da se okrenem da bi nasao spas. Ovakav osecaj je strasan znajuci da je sve sto je „dobro“ virtuelno, a sve sto zastrasuje stvarno. Ovde vise ni Orvel nebi mogao da se snadje.

    1. Navedi samo jedan primer u Svetu,gde neki predsednik sa 56% izlazi na debatu sa nekim ko jedva prelazi 5%…

    2. Brate Ivane, ovo je zlo zla i dno dna, tako da je osećaj beznađa obuhvatio veliki deo normalnog stanovništva. Sirota opozicija mora shvatiti da nakon ove sulude vlasne familije u srbiji ne sme ostati ni u jednoj mesnoj zajednici, opštini, kamoli u gradovima, ni u jednom lokalnom mediju, da ne govorimo o nacionalnim medijima, ni u jednom javnom okružnom tužilaštvu, ni u jednoj stanici policije niti jedan nekažnjen agitator i propagandista ovog pošasnog zla koje su snosovski skakavci postavili. To je prvi i osnovni zadatak posle preuzimanja vlasti od ovih sns durdubaka. Svakom građaninu Srbije moraju javno obećati da će im sve institucije vratiti, da će svi mediji, tužilaštva, sudovi i policija, biti u funkciji istine i samo istine i ničeg drugog osim istine a svakom građaninu koji je zbog odbrane istine stradao na bilo koji način od ovih zlikovačko komunoradikalskomafijaških pijavica javno se obavezati da će dobiti prostor da tu istinu konačno prezentuje javno svim građanima srbije bez ikakvog straha i da će ga njegova država štititi i nagraditi za to jer joj čini veliku uslugu a to je konačno čišćenje nagomilanog zla i govana. Za početak ustajte moji valjevci na noge i da podržimo našeg Aleksandra Obradovića jer time spašavamo Srbiju od velike propasti!

  2. Ko si gnjdo da stitis jednog prevarant kao sto je Obradovic njemu je mesto kao i tebi u zatvoru

Ostavite komentar


Politika

"Đubre je preživelo": 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava 8

„Đubre je preživelo“: 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava

Pre tačno 25 godina 3. oktobra 1999., režim Slobodana Miloševića, Državna bezbednost i pripadnici Crvenih beretki, pokušali su da na Ibarskoj magistrali ubiju tadašnjeg lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića. Drašković je preživeo, ali su stradala četvorica članova njegove partije i pripadnici obezbeđenja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.