Jovanović: Omogućiti penzionerima nabavku nedeljom u normalnije vreme

Ostavite komentar


  1. Takvo vreme je određeno baš iz razloga da ne bi izlaziliiz kuće, imaju kol centre i volontere koji donose potrebne namirnice bar je tako u našem gradu

  2. Ograničiti pravo na slobodu kretanja samo stararijima samo zato što su najsigurniji glasači nagorim politčarima u nagorem vremenu življenja – prisvajanje tuđeg kapitala – je ne samo kršenje ljudskih prava, već je protivno prirodnom, Kosmičkom zakonu koji je nepodmitiljiv. Štititi starije koji bi prema Kosmičkom zakonu najviše stradali suprotno je potrebe mladima čije novce iz budžeta umesto za njihovo obrazovanje i otvaranje novih radnih mesta troše se za isplatu penzija! A da je to zlo koje čine političari dokaz je i da najveće penzije imaju generali koji su prvi krivci zašto nisu odbranili državu zašta su bilu učeni i odlično plaćeni. I sada njihove penzije su duplo veće od proseka penzija ostalih radnih kategorija! Zato može da bude Ministar vojni čovek koji je izbegao da ode da nauči da bude vojnik u vreme kada su njegovi učitleji, naročito “učiteljica” Mira Marković, samo zato što nisu imali potrebnu pamet za da budu političari, slali mlade ljude u rat da ginu.

  3. A vi se kao brinete o penzionerima toliko da kada ste bili na vlasti imali su penziju 180 eura

  4. Neprimerena apsurdnost ogranicenja kretanja starijeg dela populacije radi nabavke od 4 do 7 ujutru ,govori upravo o nebrizi i o apsolutnom nedostatku saosecanju prema starijim , koji po mraku i hladnoci treba da vrse neophodne nabavke u nocnom intervalu, umesto recimo nedeljom od 8 do 14h, znaci da im se od 7 dana omoguci samo jedno pre podne .Deklarativne izjave i reci kao“ volim vas,saosecanje ,patriotizam“ isl. koriste ,kako kaze Hemingvej , upravo oni koji ne poseduju te osobine.

  5. Ne znam ništa o Nikoli Jovanoviću, ali njegov predlog o izmenama u pravima starijih građana, u ovom trenutku, smatram logičnim i elementarno inteligentnim. Pa ako ga neko, u Kriznom štabu, čuje..čuo je..A može i da teramo „pizmu“.

  6. Zar I ti sine Brute? Objavis komentar, pa ga povuces. Ne mogu da verujem.

  7. Ne mogu da verujem kako ovi iz opozivije mrze penzionere oni cak.misle da su strucniji od nasih epidemionologa pa kineskih Ruskih njima je borba samo protiv Vucica vazna a za ostalo sta ce biti to ih ne interesuje

  8. Da li bi Jovanovic ovako govorio da penzioneri pocnu da umiru kao u drugim zemljama .

  9. Dok se ne poštuju pravila i uputstva, postoji mogućnost nekontrolisanog
    širenja korona virusa a posle više nije bitno ko je bio u pravu i ko je šta rekao.

    Zamolio bih političare da se ne prepucavaju preko naših leđa
    dovodeći nam zdravlje i život u opasnost.

    Virus COVID-19 prisutan je svugde u svetu i odnosi živote nemojte da ugrožavate Srbiju nebulozama i mešanjem u tuđe ingerencije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.