Jovanović: Osvetljavanje ludila u Beogradu

Ostavite komentar


  1. A samo što su skinuli prošlogodišnje… pala turistička poseta, nema Bugara i Slovenaca, pa je pravo vreme da ga vrate… Bravo zameniče Vesiću…

  2. Ne mogu da verujem da u septembru i pricamo o novogodisnjoj rasveti a ne da se postavlja. Bacanje novca gradjana Srbije. U redu je da se okiti pred Novu godinu ali dati 300 miliona a znamo da 70% Beograda nema recimo kanalizaciju.Mislim stvarno nemoralno i bahato ponasanje.I sta ima da se kupuje rasveta svake godine kada je vec toliko novca dato prosle godine?

  3. Pitanje za „gradonacelnika“Radojicica:
    Da li je normalno dati 2.5 miliona eura za rasvetu?Mislite li da je bilo bolje kupiti skener ili neki drugi vrhunski dijagnosticki aparat (ne znam cene) i pristati da nemamo bugara i slovenca za novaka?
    Uvreda je za bugare i slovence reci da dolaze u SRB zbog rasvete BG ulica(mislite li da oni nikada nisu videli lampione)
    Još je veća uvreda da Vi kao vrhunski stručnjak pristajete da se valjate u blatu sa svinjama koje ne znaju razliku izmedju lekara i veterinara
    Stidite se svog necinjenja Radojicicu…ali zaista se stidite sebe
    P.S vi botovi koji budete minusirali moj komentar , zamislite da nekom vama bliskom ili vama lično treba neka lekarska dijagnostika , ne daj bože. Hoće li osvetljenje na ulici biti dovoljno jako da lekari vide od čega bolujete

  4. Rasveta/ukrasi (jelka!) za Novu godinu i zamena asfalta po ulicama plocama, koje ispadaju iz lezista i pucaju jos pre zavrsetka radova su dva primera da neko ocigledno posluje privilegovano. Ako taj bezobrazluk nadlezni nisu u stanju da ukinu, opoziciji je duznost da iznese na videlo stanovnistvu ko su vlasnici firmi koje se bave tim poslovima, i da proveri eventualne veze istih sa nadleznima iz vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.