Jovanović počasni stanovnik Kantona Sarajevo

Ostavite komentar


  1. Čedomire, ne pravi se naivan. Ti koji su svoju politiku zasnivali na lažima, nepravdi i zločinu danas su na vlasti!!!!

  2. Odvedite ga u Sarajevo i otvorite mu bosanski LDP.
    Sigurno ce dobiti vise glasova nego u Srbiji.
    Mozda se na kraju i ‘pocasno’ odseli tamo gde mu je i mesto, …

  3. Bravo- sada je ma redu da postane i počasni građanin Prištine. A posle toga i počasni član svih mudžahedina i drugih terorista. Kako naš narod kaže – čist ciganluk. Ili je pravilnije u duhu novog srpskog jezika napisati roma-nluk? Đavo bi ga znao!

  4. On pod hitno treba da postane trajni,a ne počasni,stanovnik Zabele,ako ima božje i ovozemaljske pravde.

  5. Sledece na redu je proglasenje za pocasnog gradjanina „multietnicke“ Pristine koju ce dobiti zbog sirenja velikoalbanske „istine“. Sva jad i beda te tzv „drugosrbijanstine“ je sublimirana u ovakvima kao sto je Ceda Jovanovic i u njihovim „priznanjima“ koje dobijaju od sovinista i srbofoba iz regiona.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.