Jovanović: Pozlata Trga koštala bi dva miliona evra, njihova rekonstrukcija plaćena 10 miliona

Ostavite komentar


  1. Kada padne kiša kada se sve slegne biće prikazana sva pamet,dotle se strpite ,biće tu velika bina za predizbornu kampanju,biće milion ljudi,možda i tri miliona,zavisi ko izveštava.Žao mije što neću prisustvovati iz verskih razloga.Ne verujem ništa od ponudjenog.

  2. Na šta da se „natrljaju“ ti tanani zlatni listići, Jovanoviću? Na asfalt i loše iskrzane pločnike starog trga? I kada bi hteli da „pozlate“ trg a ne svoje džepove, esenesovci bi morali da urade bolji pločnik! Ipak i da su uradili dobru podlogu za pozlaćivanje, ne bi to toliko koštalo- tu si u pravu! I pored toliko bačenih para, provincijalac Vesić i njegovi saučesnici u ovom arhitektonsko- građevinskom zločinu su napravili, po meni, najružniji trg u Evropi a možda i šire. Ovakvog sivila i pustahije nema, u to sam siguran, ni u Albaniji.

  3. Vrati se u skupštinsku klupu i radi svoj posao? Ovo što si sad izjavio je dokaz da veze sa životom nemaš, nemate nikakav plan za grad niti za Srbiju.

    1. Da ali zato ovi tvoji imaju strasan plan, napuniti dzepove parama otetih od gradana. Bas je dobar plan. Morace jednog dana da poloze racuna za svaki dinar potrosen na investicije hteli t ili ne.

    2. A plan ovih na vlasti je da napune džepove što više do jednog dana kad će možda vlast izgubiti.
      Ali taj plan strahovito košta građane srbije, jer moraju da plaćaju svaku izmišljotinu koju vesić i društvo smisle da naprave. Gondole, jarboli, fontane… i tebi je sve to u redu?

  4. Kad je vec racunao koliko bi kostala pozlata 12000 kvadratnih metara, sto nije nasao nekog ko zna tablicu mnozenja, a ne da tvrdi besmislice? Inace, Trg je ocajno rekonstruisan, ruzno i nekvalitetno, prava slika onih koji o tome odlucuju, ali jos vise onih koji su za njih glasali (i opet ce)…

    1. Tebi je matematiku predavao Radenović? Preračunaj malo bolje pa ćeš videti da je Jovanović izračunao tačno

  5. Ne razumem zasto nasi politicari koriste besmislice u svojim argumentima. Ti listici kostaju bar dva do tri puta vise. Na to treba dodati porez, a to je samo materijal. Koliko bi kstao rad da se sve to polepi? Ima mnogo stvarno ozbiljnih primedbi na izgled i kvalitet novog Trga.

  6. Sve sto je g.Jovanovic rekao je istina ,ali kad pojedes sendvic,ukljucis pink,procitas informer,dobija se slika koju psiho zeli da predstavi.Doneli su neke cudne drvene saksije,koje treba da predstavljaju zardinjere.Uostalom,zasto se cudimo trg bez duse oslikava one koji trenutno i vladaju.

  7. Mafija ruši pa gradi da bi se ugradila u cenu koštanja radova ne manje od 30%. Bio sam sudski veštak u pljački „Elektorostopanstva“ u Makedoniji, kao što imam na disku snimljen tajni razgovor između resornog ministra i premijera Gruevskog kada se ugrađuju u isnvesticiju za gradnju autoputa koju plaća Kina, pa mi je jasno kolike su to sume koje Srpska mafija prisvaja kada žuri da što više gradi puteve, a u Beogrdau da što više prekopava centralno područje grada. Dok u Mirijevu celi delovi naselja nemaju kanalizaciju, a glavna saobraćajnica koja povezuje naselje sa centrom grada nema trotoare ! Zbog čega i deca koja idu u škoku, no i majke sa bemama u kolica da hodaju putem koje mora da ih zaobulaze laka i teška tovarna vozila kao i autobusi grdskog prevoza!!!
    Ima tu dva lika, oba nekada članovi “demokratskiih” stranaka, zbog čega nas često upozorava maestro Basara kada spominjemo opoziciju kao spas za Srbiju. Minisataka koja “gradi” autoputeve mogla bi da igra jenu od uloga žena Mafije u filmovima “Kum”, dok Veseć ne bi morao kao De Niro da se ugoji 20 kg da bi igrao Al Kaponea. Jedino bi režiser trebao da mu sponinje Đilasa ili celu opoziciju, pa da taj iskirvi usta i promrmori glasom koji preti smrću.

    1. Nije se De Niro ugojio da bi glumio Al Kapone, nego se ugojio za film Razjareni Bik. A što se tiče ove pljačke, ona tek sledi, za soljenje, čišćenje i održavanje pustoši na trgu. Najjružniji trg u Evropi, a ne zaboravite da su i u Zrenjaninu uništili stari trg i napravili pustoš. Krađa pred našim očima, bezobzirna krađa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.