Jovanović: Predstavljam građane i na liturgiji

Predsednik SO Topola u vreme vanrednog stanja obeležavao stranačku slavu u manastiru Voljavča

Ostavite komentar


  1. Sve pohvale za našeg predsednika SO Dragana i veliko HVALA za sve uradjeno u našoj Opštini.

  2. Na čemu svaka čast? Na širenju virusa i ne poštovanju zakona. Samo se u Srbiji korov zaliva.

  3. Pa mozda gospodin previše gleda tv
    i raznorazna obraćanja te mu nije zameriti
    što tako drži masku.

  4. Svaka cast predsedniku sto se odupire kolektivnom ludilu i histeriji. Ni jedna zemlja u okruzenju nema policijski cas, samo ga Srbija ima. Na snazi su krsenja osnovnih ljudskih prava a maliciozni botovi (Dijana) doprionose tome. Gnevnih ima ali zbog torture i nasilja koju sprovodi drzava i isprovocirane panike.

  5. Bio sam clan partije pod Titom, otac mi je za malo umro od epidemije izazvanog virusom tzv Hongkonskog gripa ’69 i tada je sve radilo i niko nije branio da se slavi slava, Bozic, Uskrs….a ovi se nasli da zabranjuju. Plase ljude paradirajuci sa maskama a maskom zaustaviti virus je kao kada bi neko pletenom zicom 5*5cm branio kokoske od komaraca. Korona ce doci i proci ali zaraza mrznje koju sire pojedinci ostavlja mnogo vece posledice.

  6. Samo napred! Vi znate kako treba voditi jednu opštinu! Uvek ste tu da saslušate,pomognete. Svaka čast na Vašem dugogodišnjem zalaganju za sve!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.