Jovanović: Priznanje secesije Kosova nas vraća u devedesete godine

Ostavite komentar


  1. „Kolaricu, panicu pletemo se samicu, sami sebe uplicemo, sami sebe zaplicemo, joooj“. Jovanovicu palamudis do nesvesti…Raska Oblast po tebi a po historiji i mnogo cemu drugom Sandak brate – SANDZAK, u kome zive starosedeoci Albanci, Bosnjaci / Muslimani i Serbi. Nece se otcepiti – ne brini niko na ledjima nece poneti ovo parce zemlje koje je Srpskoj vlasti tako slatko jer je TUDJE, isto i Vojvodina – bila TUDJA pa postala deo Jugoslavije, sada te Juge nema zahavljujuci velikosrpskim, nacionalistickim, fashistickim i sevenistickim snovima i idealima, pa ti mislis (s pravom) odose, da se vrate Madjarima i svetu kome su pripadali sa svojom svescu…sta ce nama da ostane, kada svi od nas odu polako ali sigurno??? Pa sljiva Miki, ona koju toliko volis da konzumiras…ostaje sljiva ranka. Malo li je? Neko ni sljivu nema.

  2. „Kolaricu, panicu pletemo se samicu, sami sebe uplicemo, sami sebe zaplicemo, joooj“. Jovanovicu palamudis do nesvesti…Raska Oblast po tebi a po historiji i mnogo cemu drugom Sandak brate – SANDZAK, u kome zive starosedeoci Albanci, Bosnjaci / Muslimani i Serbi. Nece se otcepiti – ne brini niko na ledjima nece poneti ovo parce zemlje koje je Srpskoj vlasti tako slatko jer je TUDJE, isto i Vojvodina – bila TUDJA pa postala deo Jugoslavije, sada te Juge nema zahavljujuci velikosrpskim, nacionalistickim, fashistickim i sevenistickim snovima i idealima, pa ti mislis (s pravom) odose, da se vrate Madjarima i svetu kome su pripadali sa svojom svescu…sta ce nama da ostane, kada svi od nas odu polako ali sigurno??? Pa sljiva Miki, ona koju toliko volis da konzumiras…ostaje sljiva ranka. Malo li je? Neko ni sljivu nema.
    A za Kosovo ne brini, tamo vise nemamo sta da trazimo, sve smo rekli kad smo otisli da ih potamanimo…pa jel’ mislis da nakon svega onoga o cemu ceo svet i vrapci na grani pricaju ti bi tamo opet da vladas nad Albansim narodom? A?
    A Republjik Serbska – pa to ne postoji, postoji samo Bosna i Hercegovina i svi narodi i narodnosti koji u njoj zive – kao US of A…meshana salata, pa negde malo vise kupusa, a negde malo vise krompira…

  3. Gospodine Jovanoviću, vi najmanje imate prava da bilo šta komentarišete o KiM. Vi ste bili na vlasti kada je Kosovo proglasilo svoju nezavisnost, a ova vlast pokušava da spasi što se da spasiti.

  4. Ukoliko se bude postavilo pitanje Kosovo ili EU, Srbija će sigurno izabrati Kosovo.

  5. Svakom treba da bude jasno da Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova.

  6. Iskustvo iz školskog dvorišta(?),ako pružite otpor ,takvima koji su spremni da to rade,rizikujete fizičku odmazdu grupe huligana mnogo jačih od vas(rešenje je da toga nema,da se iskoreni,sankcioniše,vaspitno da se reaguje).Osim što rekoste:kada mi dođemo na vlasst i o dugom procesu(?),ne rekoste načine tog dolaska(da li to znači da će samo doći i da treba mirno sedeti u hladovini,ponešto reći,biti neobavešten,gledati sovu,kritikovati sve i svakog,biti statistička greška,….)?

  7. Demokratska stranka se ponasa kao najveci neprijatelj nase drzave i naroda.Oni bi zeleli da Kosovo postane nezavisno, stvarno sramota.

  8. Stranka doticnog gospodina nas je zavila u crno. Pocevsi od toga sto je njihov predsednik zastitio ne samo Milosevica, vec i celu njegovu ekipu, preko toga sto nas je zavadila sa Evropom, do toga da nam je u amanet ostavila sve sporne rpivatizacije. O njihovom radovanju zbog ubistva premijera Djindjica ne treba ni govoriti. Onda su se raspali. I sada nam VI svaki cas objavljujete izjave, intervjue, tvitove i sta vec ne, ovog momka koji NEMA ni jednog jedinog glasaca. ZASTO?

  9. Pa vi jos niste uzasli od devetesetuh , kako moze da vas vrati u deveteseti ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.