Jovanović: Priznati rezultate

Ostavite komentar


  1. Neverovatno u sta se pretvorio majstor Ceda. Ovaj polako sustize majstor Acu picoustog sa dijagnozom. Lustracija se mora sprovesti posle uspostavljanja sistema. Ova danasnja Srbija nema sistem,a valjda sistewm formulise jednu drzavu. Ovo danas ne funkcionise,dakle,to nije drzava. Ko je i pomislio da ce sa radikalima i ostacima milosevickog rezima biti uradjeno nesto iole dobro,taj se grdno prevario.

  2. Čedice, po(d)vuci crtu, i otkači se više od nas. Ja sam se lično umorio od tebe i tvoje kvazi politike. Idi mesi u fidelinki i mani nas!!!!

  3. Kako nema?A sta je postovanje Ustava,postovanje institucija,pravna drzava?Malo li je,na ovaj haos od drzave.

  4. JOVANOVICU, stariji sam od tebe i bio sam na protestima koalicije "ZAJEDNO" 1996 – 97. godine, a i pre toga od osnivanja visestranackog sistema u ondasnjoj SFRJ 1990. godine, a i na prvim visestranackim izborima, kada si ti CEDOMIRE jos nosio cuclu u ustima. Prema tome nemoj "MAJSTORE" da ti koji si poslednji da dajes savete ovoj deci a i bilo kome. Znamo se CEDOMIRE JOVANOVICU kako si TI licno i ostala "BRATIJA““ oko DS-a, pre svega, dosla do love a do 2000. godine posle 05. oktobra, nije imao ni pas zasta da vas ujede, a sada ceo svet vidi i na srecu toliko i dobijate pristalice, da nemate bas nikakvog uticaja, na politicku scenu Srbije, da je to porazavajuce, za tebe licno. A, posto si se javio CEDOMIRE JOVANOVICU, da ti nekom dajes savete, verovatno po nalogodavcu u liku ALEKSANDRA VUCICA premijera-predsednika, da je dobro da se priznaju rezultati izbora, mogu da tebi i slicnima saopstim, da se to nece desiti. ZASTO SE TO NECE DESITI ? PROSTO ZATO JOVANOVICU, POSTO SU OVO NEKI NOVI KLINCI, hvala Bogu, KLINCI KOJI SE NECE PREDATI NI PODKUPITI, kao sto si ti i tebi slicni uradili posle 05. oktobra 2000. godine. Igras u OTPISANIMA Cedomire, bolje cuti, posto bi i ti licno bio "obuhvacen" tom zakasnelom LUSTRACIJOM, koju STUDENTI NASA DECA POMINJU, kao jedan od razloga protesta i bunta !!!

  5. Ne! A.V. je možda izabrani predsednik ali nije pobednik. Gradjani imaju DEMOKRATSKO pravo da brane svoje mišljenje makar ne bili u pravu.Brojevi nisu demokratska presuda i ne treba da bude pobednika.Većina ne sme da tlači manjinu.Pa kako dalje? Pa svako zadržava svoja ubedjenja i život ide dalje, uvek sa mnogo različitih mišljenja.Možda će se jednoga dana većina prikloniti manjini ili obrnuto i nikada nema konačnog pobednika. Vučić je po zakonu o izborima budući predsednik ali ima teret da ga najblaže rečeno, ogromna manjina ne podržava i on mora to da poštuje! Veoma je važno. Vučić nije predsednik ako to svakog dana, poziciji i opoziciji ne potvrdi svojom demokratskom vladavinom- u takvom slučaju izabran je greškom.A demokratsko i ljudsko je pravo na grešku i pravo da je ispravi.To važi i za narode.Jer život ide dalje i već sutra će danas biti juče. Svakoga dana u svakom pogledu A.Vučić će morati da dokazuje da je zaista predsednik. Svakog dana! A.Vučič je prolazan. Demokratski sistem je komplikovan i loš ali to je najbolji sistem koji poznajemo.

  6. Pokloni se vođi i poljubi mu ruku, možda ti nešto udeli, za tvoje zasluge u poltroni stanju, ljudska bedo.

  7. Ne treba eksplicitno da priznaju, zbog nas gradjana izmorenih tom agresivnom a u sustini arhaicnom kampanjom (stvaranja kulta licnosti). Svuda njegove fotografije. U petak (pred izbore), npr., na svakom stubu za osvetljenje duz citave ulice Vojvode Misica. To je veliki pritisak bio, na svakoga. Na rezultat izbora izbora utice pre svega kampanja. Ova nije bila fer.

  8. tamo u onom tvom tv intrvjuu kod ace stankovica shvatila sam zasto si ti tako prevrtljivog karaktera. nije lepo reci ali tvoje lice zazvucalo je poznato, ima takvih primera iz tvoga kraja of origine.

  9. Ceda,Dinkic,Goran Vesic i jos mnogi drugi "revolucionari" nisu zasluzili nista drugo sem postenog sudjenja kada srusimo sadasnju vlast !

  10. LDP kao stranka vladajuce koalicije podrzava sve odluke vlasti, pa i ovu i to je normalno. LDP ima svog predstavnika u svim vladama vec 4 godine neprekidno. Zeljko Ozegovic je i dan danas drzavni sekretar i clan vlade Srbije i podrazumeva se da je glasao uvek za sve odluke ove i prethodne vlade. Tako rade i svi ostali koalicioni partneri i to je normalno – SPS, SPO, Ljajic, Vulin. Ko se suprotstavi izadje kao Velja Ilic. Medjutim, LDP je bila i ostala vladajuca stranka, ali se u javnosti lazno predstavlja, nije jasno zasto kad i danas ucestvuju zvanicno u radu vlade Srbije

Ostavite komentar


Politika

"Zablude o ujedinjenju i ideološko ropstvo": Kako je premijer Vučević pred poslanicima predstavio Deklaraciju sa Svesrpskog sabora? 8

„Zablude o ujedinjenju i ideološko ropstvo“: Kako je premijer Vučević pred poslanicima predstavio Deklaraciju sa Svesrpskog sabora?

"Ova deklaracija nije plod ničijih želja i diktat ničije volje. Ovo je program za naš spas, deklaracija za naš opstanak. Ovo je platforma kišobran pod koji treba svi da stanemo i saberemo se u vreme i u vremenima koja dolaze", rekao je tokom prvog vanrednog zasedanja Skupštine Srbije premijer Miloš Vučević, predstavljajući "Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda", koja je u javnosti poznata i kao Deklaracija sa Svesrpskog sabora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.