Jovanović: Promene granica nisu dobre, ali Kosovo je poseban slučaj

Ostavite komentar


  1. Za Čedu ništa nije dobro.On samo gleda svoje lične interese i kako da se dočepa neke funkcije i fotelje.

  2. Cedomir izvrce svoje reci do pre par godina nam pricao da se osvetimo da je Kosovo ra rana koju treba da amputiramo. kako god se sve ovo s pregovorima zavrsilo znacemo da je Srbiju ovaj put zastupala prava ekipa , al da mozda i nece uspeti spastiti jer je neko namerno problem nagoilao da bi nekome ga svalio na grbacu.

    1. Ne razumem zašto bot napada Čedu kad on podržava Vučića. Mora da se uradi reprogramiranje mozga. Ili možda da se stavi salama sa povrćem u sendvič umesto parizera

  3. Covek koji 15 godina prica da Kosovo treba priznati sada menja stav i kaze da je to neki specifican slucaj..da se verovatno moze deliti!Sta nam je covek hteo reci…pa da Vuciceva politika nema alternativu!Podrska Vucicu znaci i novac,lep i ugodan zivot,privilegije….zasto bi Ceda odustao od toga!Nema razloga…a i od njega se to ocekivalo!Samo sto ce jednog dana morati da snosi odgovornost i za ovu politiku…a i onu koju je vodio kada je bio zvanicno deo vlasti!Podrsku koju sada ima…ima kao Vuk Draskovic sa njegovim SPO….o.o1 %…. ali dovoljno da bude uz vlast!

  4. Ja mislim da je Ceda u pravu. I ne mislim da se ulizuja Vucicu vec realno govori. Naravno nasoj opoziciji se ne svidja niko ko nece da tera suprotnu politiku of svega sto rade oni na vlasti pa ma koliko to sto radi vlast bilo racionalno. Mene kao gradjanima ove drzave veoma interesuje koji su bili razlozi da se Medjunarodnom Sudu pravde podnese onako sugestivan zahtev da se taj Sud izjasni da li je odluka o nezavisnost Kosova u skladu sa medjunarodnim pravom. Ko je pisao taj zahtev (tuzbu) tom Sudu i zasto. Bilo bi dobro da opozicija objasni svoj stav u vezi toga kad vec stalno govori o ovom razgranicenju kao necemu jako losem za Srbiju, medjutim imajuci u vidu ovo bespotrebnu tuzbi Medjunarodnom Sudu pravde izgleda da bi ovi Jeremicevi hteli da se sacuvaju sadasnje granice Kosova, da Kosovo bude do Pancicevog vrha na Kopaoniku i da se ne menja teritorijalni integritet Kosova.

    1. A bilo bi dobro da tvoj predsednik objasni zasto je on tada podržao to pitanje i koje bi on to pitanje postavio, a da nije glupo. Takodje, mišljenje MSP je savetodavno i niko, pa čak ni Albanci ne mašu tim mišljenjem kao nekim argumentom. Da je to mišljenje toliko važno, čak i da ga Srbija nije tražila onda bi ga sami Albanci tražili. Inače, Tadić je sve ovo objasnio, ali to niko sem Danas nije ni objavio. Tvoj predsednik jednostavno izmišlja razloge zbog čega je Kosovo gotova stvar, a pritome prećutkuje onaj najvažniji a to je da smo za vreme njegove i Slobine vlasti izgubili to Kosovo zbog nakaradne i pogubne politike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.