Jovanović: Protesti uskoro još masovniji, vlast poseže za manipulacijom

Ostavite komentar


  1. Izgleda da sve ima svoj početak i svoj kraj,pa i svaka vlast. Bunt će po meni biti raširen po lčitavoj srbiji,a kada dostigne kritičnu tačku „buntovnici“ će pozvati građane u Beograd i scenario je isti kao i sa Slobom.
    Dragi moj Vučiću,ne može se budućnost stvarati na lažima.manipulacijama,presipanjem iz praznog u šuplje,sa saradnicima koji ama baš ništa ne vrede,nametanjem kulta JA pa JA……
    Cena je svakako gubitak vlasti,i po mojoj proceni to će se i desiti.
    Sasvim sigurno znam da je ovaj narod kratke pameti,i ako se u nekakvu drugu,“novu“ vlast „uvuku“,oni koji su nam već zagorčavali živote,onda definitivno od ove zemlje nema ništa.

  2. Tako je! Prolece dolazi, pa cemo i mi penzioneri moci da pomognemo!

  3. Molim vas ne odustajte od jedinstva prave opozicije, a mi obicni ljudi kojima nista ne treba od promene vlasti, ucinicemo mnogo da ovaj diktatorski rezim padne! Cela moja porodica i moji prijatelji smo sa vama! Podrzavamo Vuka i VERUJEMO mu! Budite pametni i pobeda je NASA! Imate vise pristalica nego sto mislite! Bozidar Kaladjurdjevic!

  4. Da ce veceras da cvili kod onog kompleksasa „srecnog“ Marica. Verovatno narikanje sledi i kod ruzicastog. To zapravo, nije ni bitno. To ionako prate gledaoci parova i zadruge. Nego, nesto sam se prisetila gostovanja Milosevica na tadasnjoj TV Palma. Tada je pricao o svom sinu i nekakvom nosenju gajbica..Da li je moguce da se sve ponavlja? Nekako posle tog nastupa, kao da mu je pad ubrzan.Ko se seca, razumece o cemu pricam.

  5. U proteste ukljuciti paore, selo je jakonezadovoljno ovom vlascu, ukinuli subvencije po hektaru a sada daju pojedincima velika nepovratna sredstva ljudima bliskom SNS-u. Ukinuli subencije na dizel, poljoprivrednika ima vise od milion iskoristite trenutno nezadovoljstvo, neka vam se prikljuce, na kraju ce oni srusiti ovaj nakaradni sistem.

    1. Poljoprivrednika ima vise od milion, oni jesu NESKOLOVANI ali nikako nisu NEPISMENI, vide oni sta se desava i znaju da odaberu pravu stranu. Ovi im nista dobro nisu doneli, pljackaju ih eto vec 7 godina. Paori i penzioneri su platili najvecu cenu, njih je ova vlada najvise oljackala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.