Jovanović: Rekao sam Vučiću da ne mogu više da ulazim u Skupštinu, osećam se kao bednik

Ostavite komentar


  1. A setio si se ? Kad si takp dobar ne čuh te kad hapsili ovu novinarku u doba korone, ništa oko Jovanjice, ništa oko Krušika oko paljenja kuća neistomišljenika. Ima mnogo više stvari od sukoba pred skupštinom.

    1. Covek koji me je najvise razocarao i to jos pre 20 godina. Prosto neverovatno kako je ovde nestala gradjanska opcija. Svi, ali svi u zadnjih 20 godina kao da su se trudili da uniste ovu zemlju.

  2. Nemamo mi „utisak“ nego je to tako uz jednu napomenu da se zna ko može da vrši taj pritisak. Otporno to tužilaštvo ili ih nije „pritisnuo“ ko treba pa ništa Krušik, ništa Jovanjica, ništa Savamala i dalje da ne nabrajam.

  3. Osećaš se kao bednik? Sasvim zasluženo!
    Šta misliš kako se ja osećam, kad odvijem film tvog razvojnog puta, od vlasnika para pocepanih patika, pa do vlasnika velike firme?
    Ali došao si do toga da te ni vlastita stranka više ne kandiduje na izborima jer znaju koliko vrediš!

  4. Sve ove godine, sve ovo sto nas je snalazilo decenijama, prilicno je ugusilo gradjanski blok u Srbiji. Nije bitan Ceda (koji je ako nista drugo, bar dosledan u svom politickom pravcu od prvog dana do danas iako se to ispostavilo politicki mozda pogresnu ovde na Balkanu) ali jeste bitan gradjanski pogled na realnost, svest da je „rec“ jace oruzije od najrazornije bombe i da je rec, jedino oruzije koje se u demokratskom svetu sme i moze koristiti, a da je sve drugo, nasilno, protivpravno, bahato – vise neprihvatljivo. Zato, moramo se boriti bar za neku novu gradjansku viziju, ukoliko stara vise ne postoji, ali, to je jedini put za Srbiju, kojoj je mesto u Evropi i koja jeste i mora biti deo nje, a mi nismo narod „divljaka i ratnika“ vec narod jednog Pupina, Tesle, Milankovica … i tuzno je to sto nam drugi moraju ovo stalno ponavljati, a mi sami nevidimo koliko vredimo i koliko mozemo , a mozemo mnogo i kao narod i kao drzava, i to samo i jednino oruzijem koje se zove „rec“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.