Jovanović: SNS u šoku nakon subotnjeg protesta

Ostavite komentar


    1. vođa nije sa brda nego iz centra čipuljića. kad je bio dete zvali su ga „čipuljak“, ne znam što ga novinari ne pitaju o tome 🙂

  1. Gde ovaj vide 14 000 ljudi? I po čemu je zaključio da je vlast u šoku? Ako su tako moćni, nek izađu na izbore, tamo da se prebrojimo.

    1. Prebrojavao si se ti tako i kada si izlazio na miloseviceve izbore? Samo nastavi da se prebrojavas …

    2. „ovaj“ vide 14000 gde je Studio B video 1000. Mi smo bre zemlja lažova ne treba nikome verovati. A ko ne veruje ima svoje oči pa neka dođe u subotu da vidi. SNS je u šoku baš isto toliko koliko je moguće falsifikovati ličnu kartu. Kako iz zemlje ne odlazi niko, tako je i Toni Bler za džabe…zemlja patoloških lažova, ratnih profitera neuka blatnjava. Više čak ni svinje ne umemo da uzgojimo, ali mržnja i nerad nam idu sjajno. Ko se još čudi da na trgu Republike osvane spomenik Kralju Petru 1. Baš idu zajedno kao sise na piletu….

    3. Колико се плаћа то куцкање бесмислица из малог мозга? Пардон малог само. Мозак је прејака реч. Ја сам незапослен.

    4. Ovi pojacali sa jos jednu snitu alpske. Bitno je da je i tvoje ime na spisku botova, a posle ce vidimo koju skolu i koji posao imas. Situacije se podgreva, zestoka ce lustracija da bidne, ako ne nesto jace.

    5. neki zuti bot je izracunao na google maps da su pokrivali 7000m2 a djilas konstatovao da idu 2 coveka po 1m2 u proseku i eto ti 14.000 ljudi 🙂 e sada kada ti je IQ 50 onda ti ovo zvuci sasvim logicno…

  2. Ne iritirajte više narod sa mogućim učešćem na izborima !!!! Ako vama nije, napaćenom narodu je jasno da su izbori namešteni i da „poštenih i fer izbora“ ne može biti u nakaradnoj, lopovskoj državi kojom vladaju huligani i drogirane psihopate. Ovi se sa vlasti skidaju samo protestima na ulici i bojkotom. Ne igrajte se više sa nadom gradjana da se i vama iz „opozicije“ to ne obije o glavu i narod ustane i protiv vlasti i protiv „opozicije“, sve vas pošalje u zatvor i dovede na vlast stručnjake, a ne korumpirane „političare“ sa lažnim diplomata. Narodu je preko glave da jedni druge prozivate, a kada zamenite fotelje niko ne odgovara za pljačku, već štitite jedni druge uz pomoć korumpiranog sudstva i nastavite da zamajavate narod krckajući milijarde eura koje ste opljačkali. Posle izbora brzo promenite priču i predjete u tabor kriminalaca koji za poslaničko mesto nudi više ! Pošten političar u današnjem svetu- teško !

Ostavite komentar


Politika

"Čuo sam da je SNS već krenuo da naseljava ljude, iz drugih opština, migracija birača se nastavlja": Miroslav Aleksić poručuje iz Zaječara 10

„Čuo sam da je SNS već krenuo da naseljava ljude, iz drugih opština, migracija birača se nastavlja“: Miroslav Aleksić poručuje iz Zaječara

Miroslav Aleksić, predsednik Narodnog pokreta Srbije, istakao je danas u Zaječaru da će Zaječarci imati prilike da pokažu da su spremni da ne dozvole da ih treći put prevare."Mislim da ne postoji ni jedan grad u Srbiji gde su birači prevareni više nego u Zaječaru. Prvo ih je pravario Ničić, a zatim Ristović". Takođe kaže da je već počela migracija stanovnika iz drugih opština za Zaječar, pošto su uskoro lokalni izbori.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.