Jovanović spreman da podrži Jankovića

Ostavite komentar


  1. Ekspresni zaokret, tako svojstven Cedi Jovanovicu. Sta je to kvrcnulo kod Cede da odluci da ipak da podrsku Jankovicu, koji mu do juce nije ulivao poverenje. Izgleda da mu je ekspresno izdeklamovao svoju viziju i platformu koja je Cedu ostavila bez teksta, sto bi se reklo bez primedbi.

  2. Sa malo reči rekao je mnogo! Jasan je da ne može biti jasniji. Širim pristupom problematici kandidovanaja za izbor predsednika Srbije i sadržajnim ligičkim razmišljanjem, Jovanović je nadvisio sve druge političke lidere građanske orijentacije. Dok Saša Radulović uvodi estrtadu u naš politički život a drugi visoki političari mudro ćute i praktično se unapred mire sa porazom na predsedničkim izborima, Čeda razložno i opravdano traži i od Saše Jankovića i od svih ostalih proevropskih i građanskih partija da sednu, razgovaraju i dogovore se o politici i ciljevima za koje se treba boriti. Takav pristup – to je za mene tračak nade da se može pobediti Nikolić. Uprošćeno posmatranje naše političke stvarnosti, izostanak strateškog pristupa i zdravorazmskog logičkog razmišljanja, karakteristika je većine naših političkih lidera!

  3. posle svih godina trebao bi valjda janković da podrži tebe-nešto tu nije u redu

  4. "…taj posao je obavljao tako što smo ga mi predložili.."

    Predložili ste ga iako je 2000e sedeo u JUL ministarstvu, kako ste rekli?

  5. Treba razumeti ove skrivalice, naizgled suprotne poruke, pokvarenjacko sibicarenje i sugestije koje daje AV svima koji ga obozavaju i ocekuju od njega spas. Dusko

  6. Šta je ovom Čedi? Juče priča jedno, a danas drugo. Poludeo izgleda od opozicijskog cirkusa i on.

  7. Eno ga, Ceda se prosetao do americke ambasade, posavetovao se koga da podrzi i sad seje svima gluposti po novinama. E moj Cedo, ni ti vise nisi ono sto si nekada bio. Propali politicar.

  8. Oko cega bi oni mogli da se dogovore? Kao da imaju neki program ili ideje za napredak Srbije.

  9. U ime svih onih koji će Sašu Jankovića podržati s velikim zadovoljstvom, molim Čedomira Jovanovića da se od te podrške uzdrži – ako on da podršku, veliki broj građana onda neće jer će misliti da je opet u pitanju neka prevara.

  10. Jaoooo samo to ne, onda puče Janković…
    Verovatno je mislio da će uz Jeremića dobiti veći deo kolača vlasti….
    Jankoviću šutni to zlo od sebe, nedaj da ti sruši kampanju

  11. Jasno je da je "podrska" Cedomira Jovanovica Sasi Jankovicu /kao i podrska neuspesnih politicara "demokratske““ opozicije/ pokusaj rusenja Vuka Jeremica. Mnoge javne licnosti su naravno podrzale kandidaturu Sase Jankovica, koji je u predhodnom periodu DOKAZAO da je hrabar, strucan i posten, ali to u politici nije dovoljno za pobedu. Pobedjivali su u Srbiji kukavice, nestrucni i neposteni /Av, Nikolic, Tadic, Milosevic…Zato, neka i Jeremic i Jankovic "trce" svoju predizbornu trku, a glasacemo za onoga ko bude ubedljivo jaci u anketama, ili poput Trampa bude imao lukaviju predizbornu "pricu" u koju ce POVEROVATI biraci.

  12. Verovatno mu je Vučić predložio ovu promenu stava, razmišljajući ovako: Čeda se toliko iskompromitovao kod "prodemokratskog" dela birača, da će njegova podrška Jankoviću više da odmogne nego da pomogne. Da sam na Jankovićevom mestu, dobro bih razmislio o Čedinoj "podršci". I ako neko može i treba da postavlja uslove, to je Janković Čedi, nikako obrnuto!

  13. Jankoviću, ti imaš ono što svi ti koji ti se nude nemaju – čist obraz! Oni dobro znaju da te birači tako i doživljavaju (što za njih ne važi) i sad hoće preko tebe da se vrate u vlast i nastave gde su stali. Ne daj da te uvuku u svoje kombinacije. Budi beskompromisan do kraja, pa kako bude (a oni ako bi da ucenjuju, neka se sami kandiduju, pa da vidimo kako će proći). Ostani neukaljan i, ako i ne pobediš na ovim – pobedićeš na sledećim izborima!

  14. Prošlo je vreme kad se gospodin Jovanović pitao za nešto, što važi i za ostale političare devedesetih godina.Ako i dalje žele uredjenu, gradjansku, evropsku Srbiju to neka urade kao gradjani i glasju za gospodina Jankovića . Svi su oni imali svoje velike politike, a mi smo stigli do Velikog brata. Zato gospodo, ako i ovog puta ne uradimo ništa,tj. ne podžimo Sašu Jankovića, bolje nismo ni zaslužili.

  15. Znamo da iza Čede neme LDP ni biračkohg tela, ako podržava Jankovića to je pola procenta podrške

  16. Boli nekog uvo koga ce Ceda propali politicar da podrzi, a i tog to podrzava nije nista bolji od Cede.

  17. Evo prilike da Janko Veselinović i drugi predstavnici "prave" opozicije crknu i puknu što je Čeda u emisiji "Kažiprst", posle 80 godina zamrznutih odnosa Srbije i Albanije, pozdravio susret Vučića i Rame. Lider LDP ponovo je održao lekciju drugim opozicionim oponentima da se stvari ne mogu posmatrati crnobelo. On otvoreno daje podršku Vučiću za dobre poteze, ali mu zato i otvoreno ukazuje na neke katastrofalne posledice njegove vladavine. Takav širok pristup politici nisam uočio kod drugih političara, čelnika političkih partija, pa upravo zato je za mene Čeda nesumnjivo lider građanske Srbije!

  18. То око договора….то је нека "платформа" коју слушамо од 2008. године, па наовамо….какав договор? Око какве политике ? Калкулације Чеде Јовановића, тројанкси коњи Александра Вучића, а ту апсолутно спада и Вук Јеремић! Дакле, на крају ће Вук Јеремић , Чеда Јовановић, Ивица Дачић, Војислав Шешељ, и ко зна ко ( Драшковић о.0), да разводне гласачко тело, а притом ће Чеда Јовановић да ускрати подршку Саши Јанковићу због непостигнутог "договора", иако има више него јасан и очигледан задатак, да дискретије јединог конкурента , и то из сенке, превртљиво и кварно . Обрни , окрени….поново Николић. Нажалост.

  19. ““““ukoliko imamo dogovor oko politike i posla koji ćemo uraditi". Nećete vi ništa uraditi. Imali ste dovoljno vremena i resursa. Samo vi nastavite da kalkulišete. Građani koji nisu glasali za ovu vlast, znaju dobro za koga će glasati. vaša pomoć nije potrebna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.