Jovanović: Srbija nije Tviter

Ostavite komentar


  1. Svi koji razmišljaju da li bojkotovati, ili ne, treba da znaju da će na dan izbora svi normalni ljudi biti na ulicama ispred svojih biračkih mesta i gledati oči u oči svoje komšije koji izlaze na glasanje. Konačno ćemo znati ko su ti ljudi! Bojkot će uspeti i zbog toga, jer će mnogi odustati zbog te neprijatnosti. Tog dana neće biti tajnog glasanja! Ljudi, prenosite dalje ovo.

    1. Da osigura sebi i stranci sigurnu sinekuru sve se brinući za narod i interese Srbije. Hipokrizija u Srba je dobro poznata boljka.

  2. Srbija nije tviter, a ti nisi opozicija, već još jedan politikant sa pravnog koji za platu i posao može da bude sve što treba – of fašiste do jevreja. Živ bio.

  3. U stvari mi smo svedoci sukoba dve političke grupacije. Jedna je bila na vlasti 2008-2012 i druge, koja je došla posle 2012-e. Između te dve grupe političkih štetočina nema suštinske, sistemske razlike. Obe grupe se služe ili se služile nedemokratskim sredstvima da opstanu na vlasti, kontrolišu i zloupotrebljavaju državne insritucike, kontrolišu medije, stranačko zapošljavanje, nepotizam, korupcija…Problem sa falsifikovanim doktoratima, plagijatima i privatnim fakultetima je počeo pre 2012-e samo je zadnjih godina kulminralo. Bojkotuju političari, koji nisu za promenu sistema

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.