Jovanović: Treba nam mir, ne teritorija

Ostavite komentar


  1. Blago Srbiji kad ima ovakve teskase sesejla i markovica igovornike risticevica imartinovica

    1. Da li neko razume ovaj idiotizam gospodina Jovanovića, „Treba nam mir, ne teritorija“?! Šta on hoće da kaže? Mir nam je svakako potreban čemu teži najveći broj gradjana Srbije ali, kako ćemo dobiti taj mir ako ostanemo bez teritorija?! Zašto se ovaj čovek posipa po glavi ovakvim otrcanim i besmislenim floskulama? Ne znam da li su nam problem „teškaši“ ali, sa ovakvim ljudima koji lebde negde u bestežinskom prostoru, ne gine nam nesreća i nestanak. On to sve posmatra iz perspektive letovanja na nekom egzotičnom mestu. Država bez teritorija i političari koji kupuju mir tako što taj mir plaćaju delom sopstvenih teritorija?! Bože mili?!

  2. Ko ne shvata da ustupcima teritorija nece kupiti mir neka pogleda malo istoriju i otimacinu Sudeta od Cehoslovacke koja se zavrsila totalnom okupacijom. Ovakvi bi dali sve do Dedinja za „mir“ koji se ne kupuje prodajom i izdajom zemlje.

    1. Територију смо, Бобо, већ изгубили. Није ред да изгубимо и мир који нам је друг Слобица ономад онако срдачно честитао…

      1. Ako smo teritoriju „već izgubili“ , od koga očekujete „mir“? Od arnauta ili od Boga? Ljudi moji, zar ne vidite da zapadate u neverovatnu glupost, samo zato što vam je mržnja /ili pritajena ljubav prema Vučiću/ podšišala mozak.

    1. Па, стварно, Нале; где да Ви стружете дрва?! То баш није ред…

  3. Da li to za teritoriju važi samo za Srbe ili je univerzalna primena? I pak mislim da važi samo za nas jer ako Englezi ratuju za Foklande ,Turci urnišu 20-ak miliona Kurda,Amerikanci svaku svoju bazu u svetu tretiraju kao suverenu američku teritoriju,Rusima na pamet ne pada da se odreknu Kurila,uz to zapad podržava Ukrajinu u ratu sa pobunjenicima na istoku Ukrajine kao i po pitanju Krma,Gruziju oko Abhazije i J.Osetije itd. . Eto nek Čeda osudi zapad zbog gubljenja vremena oko Krima i nek im objasni da teritorija uopšte nije bitna.

    1. Mи смо, Јездо, да Вас подсетим, већ ратовали (и победили).

    1. Где Вам је, Хана, то што је Ваше?!…

  4. Jovanovic je u pravu.
    Mnogo smo nejaki I vojno I politicki.

  5. Mada o Jovanovicu ,mislim sve najgore, ispalo je da je jedini opozicioni politicar , koji je juce iskoristio priliku i sasuo u lice ,pred milionskim tv auditorijumom, neke istine , koje nedostaju u nasoj javnosti.

    Da su slicno uradili i ostali opozicioni prvaci, bilo bi mnogo bolje, nego sto su pred ulazom u Skupstinu, pravili gluposti. Ceda Jovanovic je hrabro i argumerntovano, obrazlagao, potrebu Srbije za normalnim zivotom a ne za teritorijama , koje smo vec odavno izgubili.
    Bio je to glas razuma, koji je Seselj prepoznavao i podlo dobacivao, pokusavajaci da dekoncentrise Jovanovica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.