Jovanović: U toku je izrada Bele knjige o kriminalu i korupciji u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Malo je samo 6 godina unazad,morate napraviti spisak u zadnjih 20 godina,nisu samo ovi iz sNs-a krali ima i ovih iz sps-,srs-a,spo-a,demokratske stranke jako puno njih i takozvanih preletaca. U zadnjih 20 godina su se mnogi nakrali a podrzavaju jedan drugog ovo unazad 6 godina je ni trecina umesanih.

    1. Vi kao ne znate za sve afere ove vlasti? Nema dovoljno karaktera sa kojima bi se nabrojalo koliko je lopovluka učinjeno za vreme ove vlasti. Ova vlast vrlo brzo silazi sa političke scene, samo vi toga niste svesni. Iznenadićete se.

  2. Zasto nebi počeli od bivše vlasti tako da svi odgovaraju, da saznamo odakle Jeremicu milioni.

    1. Moze,ja sam licno da se uvede istraga svih politicara.Da se uporede imovinska stanja pre stupanja na politicku scenu, sve do sadanjosti.Mislim da bi bukvalno svi bili pod krivicnom odgovornoscu,pa kasnije i za sve ostale drzavne propuste.

  3. Bela knizica mora biti bolja od serparenja ili dzaba ste skupljali informacije …..

  4. Samo napred! Valjda cemo i mi jednom da postanemo pravna drzava.

  5. Nešto pametno i od vas da se čuje. Samo da ispitate i opozicione političare i da nastavite tako da radite i u budućnosti i Srbija bi bila jedna normalna zemlja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.