Jovanović: Vesić obmanjuje javnost izjavama o izgradnji

Ostavite komentar


  1. Pa ne mora građanima Beograda i Srbije niko da priča koliko se gradi kada sami mogu da vide oko sebe mnogo gradilišta.

  2. Šta ja vidim: Praktično ne poseduje nikakva znanja sem onih sa kojima ,ma u kojoj stranci bio, vlada i donosi bezzakonje u lokalu.Od njega se može jedino očekivati da trošeći gradski budžet do besvesti kombinuje kocke po trgu ovisno za koga gazdu radi a primera radi njegov zakon o stavljanju van zakona promet nelegalizovanih nekretnina je ostavio crnom tržištu van poreskog sistema milione kvadrata bez adekvatnih zakonskih i tehničo izvodljivih rešenja i time doveo do enormnog poskupljenja cena nepokretnosti u samom Beogradu ujedno ne sprečavajući investitore bespravnih gradnji opet s partijskim knjižicama da i dalje varaju kupce novosagrađenih bespravnih stanova.
    U gradskim službama nemoguće je bez mita završiti bilo koju pravnu radnju u zakonom predviđenom roku većinom zbog ne imanja stručnosti ili očekivanja mita novozaposlenog partijskog kadra u istim službama ili javnim preduzećima. Mito, korupcija i kriminal su jedine ozakonjene i funkcionalne stvari koje nam je ovaj čovek doneo u Beograd ma u kojoj stranci i funkciji se pojavljivao tokom svoje duge i prevrtljive političke karijere.Zbog takvog kadra koji se krije iza navodnog inventivnog, stvaralačkog, organizacionog iskustva a u stvari kroz prikaz lažnih podatke kao u tekstu i organizovanje zastrašujućeg koruptivnog haosa je propala Demokratska stranka a propast će i Napredna stranka a isti će ,ako se od strane tužilaštva ne analizira i ne reaguje , tražiti uhljebljenje u nekoj novoj stranci na vlasti .Protivnici Srbije ne trebaju bolje pozicioniranog i etabluiranog pomoćnika do njega.On je prikrivena pošast za svaku vlast ili narod koji ga bira i angažuje.Da li svaki stanovnik Srbije može da prepozna i vidi gradilišta ili sendvić i posao koji mu je neko dao ili oduzeo pokretom prsta.
    I sada pitanje za Saleta bota: Da li si bio na konkursu za bota ili neku službu ili vraćaš dug upravo zato šta si prošao pokraj konkursa?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.