Jovanović: Vlastima rok od mesec dana za ispunjenje zahteva, energija protesta će se potrošiti

Ostavite komentar


  1. Kako su ovi opozicionari drski. Hoce natrag da ponovo opljackaju narodnu kasu. E pa neće moći!

    1. Ko je od tih opozicionara osuđen i u zatvoru zbog pljačke? Ne optužujte bez osnova, možete osvanuti na sudu zbog klevete.

    2. Milina B ti si nas andjeo, nasa nada i cast! Ne zanima me kog si pola, zelim borca u svom zivotu!

  2. A kako ocekivati da protesti budu efikasniji i usredjeniji kada ih vode ljudi koji niti su efikasni,niti usresredjeni????????

  3. Zasto ovi botovi cije gluposti objavljujete izmisljaju ZENSKA imena? Ostavite nas na miru, i generisite npr. francuske ili nemacke nikove. A ja se ponovo pitam ZASTO je ova DSSovac zasluzio vasu svekoliku paznju? On minira proteste, on je rusofil i antievropejac i jedan od desetine desnicarskih strancica koje se mnoze kao virusi. Svaki dan ga procitamo BAR jedanput, a ponekad i cesce u nasim novinama. Taj mali nema glasace, niti ikakav uticaj na politicku scenu. Zato opet pitam ZASTO?

    1. Ne sekirajte se gospođo. Na prvim narednim izborima DSS,LDP,LSV će ispasti iz parlamenta i onda ih nećete čitati ni u ovakvim intervjuima.Poštujmo odluku lista Danas da svakoj parlamentarnoj stranci da prostora u svom listu.

  4. Tako je Jovanoviću, sa svojih 0.7 odsto glasova, uz primljen novac, uspešno možeš jedino da kritikuješ protest. Šatro konstruktivno, a poena eno u Vučićevom košu. Ti i Vučić radite u korist istog cilja, drukčijim sredstvima, razume se. Šatro opozicijo!

  5. do juče nije ni podržavao proteste a danas bi već da vedri i oblači. prvo da vas vidimo na delu kako šetate pa tek posle par meseci imate pravo da vi nešto o protestima kažete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.