Jovanović: Vučić plaši ratom

Ostavite komentar


  1. Možda rat i nije opcija ali beda, izolacija i totalna propast Srbije je više nego izvesna ako ne rešimo ovo pitanje. Ne znam šta znači zamrzavanje konflikta. Valjda nameru da se jednog dana odmrzne i da se opet tučemo s Albancima. Ja to tako shvatam a verovatno će to tako shvatiti i mnogi po evropi i svetu, a to nikako nije dobra opcija. Ali dobro, lik baš i nije neka intelektualna gromada pa mu se da oprostiti što ne zna o čemu priča.

  2. Ko je rekao ili spomenuo, da će Predsednik Vučić sam da donese odluku po pitanju Kosova i da trguje teritorijama..Svako ko iole prati situaciju, shvata da šiptarima odgovara da medijski stvore novi Račak, koji je bio povod da nas bombarduju, i da zato spremaju svoju vojsku.

  3. Demokrate bi zelele da Srbiju ponovo bombarduju i problem da ostave buducim pokolenjima.

  4. Problem treba resiti, al ne tako da mi damo sve i da nam uzmu sve, vec da se dobije nesto zauzvrat.

  5. Sirite lazne informacije kad tvrdite da ce Vucic „po nalogu zapada“prihvatiti nezavisnost Kosova?Samo“zamrznuti konflik“garantujeVucicu vlast.Svako drugo resenje znaci njegov gubitak fotelje.Priznanjem Kosova navlaci gnev Moskve,rusovila i srpskih nacional fasista.Odustajanjem od dogovora sa Albancima ili priznanjem nezavisnosti gubi EU a time i ekonomsku podrsku,a bez toga moze da se slika i on i mi zajedno sa njim.

  6. O kakvom zamrzavanju pričate!Problem postoji i treba se rešiti.Jedini ko rešava taj problem je Vučić iako je duboko svestan da će bilo kako bilo sve preko njegove kičme!

  7. Vucic ni u jednom trenutku nije spomenuo rat, niti navodi Srbiju na to.

  8. Ne mislim da predsednik Vucic manipulise, zaista ko ima malo logike i sire poglede na situaciju treba da mu bude jasno da je predsednik u pravu po pitanju zamrznutog komflikta, kao i da su velike sile poput SAD-a na strani Pristine i za njih je vec problem resen. Znamo svi na sta je SAD spreman ako ne prihvatimo njihove uslove, Srbija je mala zemlja, budimo realni.

  9. To sto DS nema resenje godina za KIM ne znaci da treba da cekamo bolje vreme. Treba traziti resenje kao Vucic

  10. Pa zar vama nije dovoljno sto ste mogli javno da gledate hapsenje Djurica,nego pricate tu kako Vucic plasi narod ratom,pa albanci daju sve od sebe kako bi nas isprovocirali na to,sva sreca pa imamo odgovornog drzavnika koji ne pada na preozbiljne provokacije!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.