Jovanović: Vučić podgreva sopstevnu tezu o “stanju na ivici sukoba” u kome je on garant mira i stabilnosti 1foto FoNet Božana Pavlica

„Slanjem zahteva za povratak vojske na Kosovo, za koji sam kaže da neće biti prihvaćen, Vučić podgreva sopstevnu tezu o “stanju na ivici sukoba” u kome je on garant mira i stabilnosti.

Time zamajava narod koji jedva spaja kraj sa krajem, da ne razmišljaju o inflaciji, zaduživanjima države po zelenaškim kamatama, rasprodaji EPS-a, već o tome hoće li biti rata ili ne“, kaže za Danas Stefan Jovanović, poslanik Narodne stranke, komentarišući večerašnje obraćanje Aleksandra Vučića narodu.

Jovanović napominje da je Vučić Srbiju i srpske nacionalne interese doveo u veliku opasnost, i pokazao je da nema nikakav plan, već da vodi politiku od danas do sutra.

„On u ponedeljak ne ide u Tiranu jer se tamo “baljezga za dnevnice”, u utorak je u najvećem interesu Srbije da ode u Tiranu, u sredu živimo u zlatnom dobu, u četvrtak je najveća kriza od drugog svetskog rata, u petak se sa Srbijom više ne razgovara jezikom pritisaka, u subotu su pritisci najveći u istoriji. U nedelju se zabavlja sa Drobnjakom i zabavlja narod u živom programu. To nije politika, to je nemoć jednog čoveka“, zaključuje Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari