Jovanović: Vučićeva izjava o Kosovu jeftina dramatizacija i zastrašivanje građana

Ostavite komentar


  1. Gospodine iz Metle , mislim da Vucic traži načine da ohrabri sebe , jer mi ostali ,ne i njegov deo Srbije ,nismo u strahu !
    Nadamo se jednome da će uz predaju Kosoba , Vucic morati da preda i svoju vlast , i zbriše , pre no šta ga njegovi botovi raskomadaju na sastavne delove…?!!!

  2. Jovanoviću ako se ovo što je predsednik dramatizovao, u budućnosti pokaže kao tačno, ISTOG momenta da se povučeš iz političkog života da te ne bi mi IZMETLALI.

    1. Svaki, značajniji izbori u Srbiji moraju da imaju majstora za četke i metle. Sećate li se Šećeroskog?

  3. Gospodine Miloše Jovanobiću , zar ne mislite da gubite svoje dragoceno vreme prvo razmišljajući a potom i pišući o Vučuću, čoveku bez ikakvih skrupula , vrednosti , obrazovanja ,lika bitange , pa nemojte da prljate svoje pero, papir i misli .
    On je osoba sa dna, tj dno dna ..

    O ljudima bez elementarne ljudske vrednosti , znači bar „biti čovek“, sve ostalo ,sve manjkavosti inteligencije i državničke ne sposobnosti ,
    crtaju lik i delo A Vucica .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.