Jovanović: Željko Mitrović podstiče mržnju i nasilje

Ostavite komentar


  1. Posle promena uraditi ono sto se nije stiglo ranije.
    Lustracija, krivicni progon i oduzimanje imovine stecene kriminalom.
    Najolji student PF nije hteo da napravi pravni sistem, vec se opredelio za saradnju sa krimosima, huliganima i najgorima.
    Svi koji su izabrali taj put znamo kako su zavrsili.

  2. Necinjenje je precutna saglasnost
    i odobravanje. Odgovormost je kao da su saucesnici ili cak saizvrsioci. Kajanje im ne gine.

  3. Ko gubi ima pravo da se ljuti, Po zakonu može eventualno da se žali upravi za vodovod i kanalizaciju. Dok je ovako organizovana opozicija i dok je vode trenutni tajkuni Vučić ima da vlada skoro koliko u Turci. Nijedan opoziocionar se nije odrekao nijednog primanja od majke Srbije a uveče znaju da lupaju šerpe.

  4. Dok je Djuke navijaca..100 evra….i penzionera ..tesko da moze nesto ovde da se promeni..nego da pitam nekog ako oce da odgovori jer nase diplome vaze na zapadu..il on Sarcevic vadi se da to nije istina..ima mi cerka neku ponudu da studira pa se premislja dal da ide u Germany ili ovde.Naravno da je upitno zbog moguce finansiske konstrukcije al ako treba bolje sve da dam nego da ovde guli cetri godine i nista.Jel nas izbacili iz onog tela il jok.hvala ako oce neko da odgovori.Zamisli samo da ceo zivot budu primer obrazovanja DJV Telegraf Sav(l)e..sarapa ..zeks zadrga idr..a muzika ko juzni vetar bend..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.