Jović (Pokret za odbranu KiM): Protest Srba zbog ‘veleizdaje Vučića’

Ostavite komentar


  1. Vasa adresa je Kurti,idite tamo i dogovorite se o svim problemima,poceti od placanja struje na primer koju ne placate vec 23 godine

  2. Дај Боже, да сте се пробудили мада се плашим да ће вас Вучићеви егзекутори Радојичић и Веселиновић поново заплашити, и да нећете ништа постићи. Мафија користи силу, а не демократију јер најбоље је то осетио Оливер Ивановић.

  3. Uz pretpostavku da je ipak potrebno izvesno vreme da se organizuje iole ozbiljan protest, i ne sumnjajuci u gnev Srba u Mitrovici, mislim da ste ostavili previse vremena da se Vucic i njegova bagra pripreme za ometanje ili potpunu blokadu vaseg protesta. Sve najbolje vam zelim.

  4. Srbi sa Kosova, vasa drzava je Kosovo a ne Vucic i Srbija. Sto pre to shvatite, bolje ce te ziveti, a Vucic vas nece iskoriscavati.

  5. Pretpostavljam da ce se na tom protestu pojaviti vrlo mali broj ljudi, jer AV ekipa narod drzi pod pretnjama i ucenama..al hajd da budem u krivu i nek se desi suprotno.

  6. Sad ste se setili!? A kad su likvidirali Olivera Ivanovica tad ste cutali. E pa nekako mi vas nije zao. Sve ste zasluzili. Deset godina duvate u istu tikvu kao Aco Braco 5+, najbolji i najveci, cutali ste na sve lose sto ste videli tako da je ovo samo karma. Da imate malo mozga seli biste sa Albancima i dogovorili se o svemu. Ako nastavite da slusate ovog satrapa iz Bgda na vodi nece vas biti na tom prostoru za koju godinu. Zivi bili pa videli.

  7. Jović izgovara budalaštine,treba da ga je sramota sto Srbe sa KiM uopšte stavlja u ovakvu situaciju, optužuje i kleveće da imaju stanove u Beogradu!

  8. Izdali ste Olivera Ivanovića, najboljeg i najpoštenijeg među vama. Ćutali ste, kada je u sred belog dana s’ leđa, mučki ubijen. Ni dan-danas, nsu otkriveni nalogodavci, ni Oliverove ubice? Šta ste mislili i učinili, kada su se predstavnici Srpske licte povukli iz Parlamenta Kosova, ali za sobom povukli policajce, sudije, tužioce…? Svi, u znak protesta, dali ostavke? I, šta je rezultat? Samo su učinili uslugu Kurtiju, da popuni njihova radna mesta, mada ruku na srce, pozivao je da se svi vrate na svoje poslove. Izgleda, sada je kasno? Opet ste na početku. Šta je cilj?

  9. Vuciceva olako obecana sloboda kao Milosevicevo „Niko ne sme da vas bije“,vodi u tragediju.

  10. Braco draga, niste se javljali dok niste plaćali porez, električnu energiju, dok ste dobijali po dve plate mesečno… Niste se javljali ni kad je ubijen Oliver. Zbog tog i takvog cara sačekali ste da sad od vaših „branitelja“ ne smete da dignete glavu. O glasanju na izborima i da ne govorimo. Dockan vam je za proteste.

  11. Kriticari iz fotelje, odselite se na K M, pa tamo sprovedite svoju volju(ako mozete)!

  12. I oni koji su u krajini manipulisali s ljudima,prvo su obezbedili stanove u Beogradu a i prvi su pobegli.

  13. Samo tako, svadjajte SE a to kurti zeli. Vecita srpska sramota

  14. Gospodo draga ovo je zaista neizdrzljivo.U javnim institucijama je jezivo,jednovlasce s druge strane pretnje ,ponizavanje,zastrasivanje a najgore od svega je nema kome da se zalis

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.