Jovičić: Izbori samo u Beogradu 1Foto: FoNet/ Marija Đoković

Ostajemo pri odluci da se održe samo izbori za skupštinu grada Beograda, izjavio je danas član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Jovičić, koji je rekao i da svađe kod političkih protivnika nisu ništa novo.

On je, na konferenciji za novinare, istakao da je stranka „pretpana“ poslom kako bi uradila što više za građane tako da nije bilo vremena da razgovara o svom kandidatu za gradonačelnika i eventualnoj koaliciji za Socijalitičkom partijom Srbije na beogradskim izborima.

Prema njegovim rečima, stranka će predstaviti građanima svoje rezultate u Beogradu, od kojih je, kaže, za građane najvažije da je Grad „zadužen manje za 500 miliona evra u odnosu na period od 2013. kada je Dragan Đilas ostavio dug u Beogradu od milijadu i dvesta miliona evra“.

Jovičić je pozvao nadležne organe da provere poslovanje beogradskih opština kako bi se videlo kako se troši narodni novac, i to u opštini Palilula, koju on vodi, ali i Novi Beograd i Stari Grad.

Od svađa političkih protivnika, kaže Jovičić, je važnije to što nemaju kredibilitet jer ne nude ništa novo.

Politički protivnici se svakodnevno žale da ih neko napada i zadire im u privatni život, rekao je on i dodao da SNS ne napada niti omalovažava bilo čiju porodicu.

A, svi oni zajedno, napadaju porodicu Aleksandra Vučića, izmišljaju laži, bahati su i osioni, reako je Jovičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari