Jovičić: Izbori samo u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Naravno prikazati rezultate,da se vidi koje i kako radio,trosio i to dati gradjanima na uvid,pa ce narod posle odluciti sta je najbolje za Beograd!

  2. Naravno da paralamentarnih izbora nece biti, jer nam ne trebaju.Opozicija da se pod obavesno dovede u red, jer ostavljaju ruznu sliku o sebi koja se siri u svet, a sami tim ostavljaju ruznu lsiku i o nasoj drzavi.

  3. Pa druskane na opstini Novi beograd inspekcija i policija je vec mesecima i kao sto vidis nista ama bas nista nasla nije da je uradjeno mimo zakona.Sve sto je uradjeno je u skladu sa zakonom i u interesu gradjana.A druge opstine e to bih voleo da vidim,da se one procesljaju malo.Niko ne sem da udje u opstinu gde je sns vlast…Ali to gore po vas jer narod vidi da kradete i ne postujete zakon a drugi koji dodju na vlast imace pune ruke posla i mnogo optuznica ima da bude,toliko lose radite a to znas i sam a prosipas demagogiju kojoj polako istice rok trajanja jer 5 godina demagogije je puno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.