Jovo Bakić: Sada oni jure nas, ali jurićemo i mi njih

Ostavite komentar


    1. A sta vi ste negde kao krenuli ali zar niste videli koliko vas je malo sve tri noci manje i manje bas ste smesni i bedni izbori su prosli a vi samo mastajte na silu ne prolazi nista kod Vucica junak je bio junak i ostao

      1. Ti si junak, budi i ostani! Siguran sam da te kod kuce svi poznaju kao junacinu dusice mala

  1. Rešenje bi bilo izuzetno lako kad bi glavni problem Srbije bio , bilo koji , političar ili ideologija , kao u Češkoj ili Poljskoj .
    G. Bakić odlično zna u kakvom je stanju naše društvo , koliko je potrebno vremena i napora za popravljanje i da je nasilje najnepogodnija alatka za to .

  2. Bravo za velikog gospodina Jovu Bakića ! Da je samo više takvih ne bi bilo ovakvih kakav je Vučić.

  3. Naš Jovo zna samo da juri lljude puškom po ulicama. Znaš li ti Jovo da radiš još nešto u životu. I Još nešto; moraš da se probudiš i izađeš iz vremena Karađorđa kad se vladarima i neposlušnima odsecali glave. Probudi se Jovo, ovo je 21. vek.

    1. Misli da Vi treba da se probudite iz nekog vašeg sna, jer Bakić ovde nije pomenuo ni puške niti Karađorđa, već je potpuno jasno dijagnostikovao šta se i zašto desilo ovo s narodom i huliganima koji su u sprezi s vlašću i tu su da stvore upravo nered kakav smo videli da bi onda AV mogao da štiti državu od njenih građana. A profesor ima svoju profesiju, šta je Vaša, to je pitanje.

      1. A vi ste u sprezi sa Jovom, je li? Pa on je ovoj vlasti obećao plivanje po Savi i Dunavu, a sad i jurnjavu. Demokratski nema šta!

      2. Ipak ste to Vi koji treba da se probudite i da pogledate gostovanja i izjave pomenutog Bakića gde uživo kaže “Juričemo ih po ulicama’i puškom ako treba“. Primedba da je to vreme Karadjordja je moja.

    2. Ti jednog ozbiljnog univerzitetskog profesora prozivaš. Kako te nije sramota? Šta ti umeš da radiš sem da botuješ?

      1. ON KAKO GA NAZIVATE OZBILJAN NEBI SE PONASAO I PRICAO OVAKO DAJE OZBILJAN VISTE ZLO ZA OVU DRZAVU

        1. A ti kume u jednoj recenici tri pravopisne greske. Polupismena Vuciceva garda.

    3. Gospodine Petroviću
      Ako u 21 veku od velmoža i vladara doživljavamo, laži i ponašanja na nivou 19veka kako onda zamišljate da kazna evoluira na nivo današnjice. Da je dotični apsolutista i tirjanin sa svojim ponašanjem dostigao nivo 21 veka verovatno bi sam podneo ostavku imajući u vidu svoje prostačko ponašanje i rezultat na izborima. E onda bi Jovo Bakić i svi mi koji identično mislimo predložili savremene mere, recimo dugogodišnje robije sa internetom u ćeliji i konfiskacijom imovine i td. Ali ako ne pročita knjige iz istorije i vidi kako su predhodni i prošli, proći će kao Musolini. Ipak bi voleo da ga vidim na dugogodišnje robiji zbog svega do sada.

      1. A ti si stručan da utvrđuješ ko ima a ko nema mozga u glavi.

  4. Srpska istorija nam pokazuje da se ovakve situacije resavaju personalno (uvek je bilo Apisa), ne grupno kada zbog autokratske represije samo strada pobunjen i neduzan narod.

  5. Jovo samo mora da uzme u obzir činjenicu da je za poslednjih 12 godina u policiju, biu, žandarmeriju, db ušlo toliko kriminalaca… da se pobrojati ne može. Računati na njihovu svest… nije najpametnija varijanta. Pored toga, „navijači“, huligani, levijatan, zavetnici, kojekakvi nacisti, lokalne ćoškare… sve je to angažovano ovih dana. Nada je jedino u činjenici da ih je ipak manje od nas.

  6. Juri ga Jovo Demokratski ga juri
    Al uvati ga malo na Izborima za jedno Cetri godine
    A dotle juri ko vetar

  7. Ulica zove, ajmo napolje. A ti Jovo znas valjda kako se uteruje ulicna pravda. Licnim osecajem za istu. Pa izadji sokole…

  8. Ja sam ponosna sto Srbija ima predsednika kao sto je Vucic.Tadicu,Djilase,Jeremicu i Obradovicu vasa pokolenja ce se stideti vas.Sram.vas bilo u teskoj situaciji drzave pomozite joj ,koliko u vama samo ima mrznje i zla.Svoju zemlju opanjkujete nasim vekovnim neprijateljima ,nemam reci sta vise da kazem o vama necu vredjati.Niko gori od probisveta Tadica nema.Predsednice vi ste ponos Srbije narod vas obozava svim srcem sam uz vas jer volim svoju zemlju.

    1. Miro verujem da u skolu nisi ni isla jer samo tavi mogu da pricaju gluposti i nevide da je AV izdajnik i da je unistio Srbiju ,,

      1. Stasi ti i tvoji simpatizeri uradili za srbiju posto kazete daje vucic izdajnik udari glavom o zid mozda tiise vrate stanice posto su vamse pomesale za tebe je djilas i slicnji njemu pravi da vode srbiju pametan si znas kada kad cutis

      2. Navedi šta je izdao. To što kažeš izdajnik to nema vrednost. Daj argument i to zvaničan i onda da diskutuje o.

    2. Eh Miro i ti bi sigurno volela da imaš malo više mozga i da možeš da razmišljaš.I kokoška ima mozak ali je mnogo više poznata po svijim batacima nego po mozgu.

  9. E moj Jovo nista od tebe poceo si da „obecavas“ i nestade nasledio si partiju al ne izadje na izbore malo si se prepo a sad si ponovo „dasa“ bruka Jovo a racunali smo
    ipak si bio novo lice i uprsko vise nisi niko

  10. da objasnim Jovo Bakic je nasledio partilu Od Zarka i obeca neku levicu a covek se nr pojavi na izborima a nije primecen ni na deemonstracijama on ko Vuk komanduje sa terase -:Juriiis na bastilju Dosta se ocekivalo al pobeze sa megdana pritom niti bivsa niti ova vlasr ima moje simpatije

  11. Jovo odmori malo ne brukaj se vise.Sta je tebe ujelo da si postao tako ostrascenjNekada sam te sa zadovoljstvom gledala kod Olje.Mada je i ona promenila retoriku i vise je ne gledam.

  12. Pa kadje tako kako onda dobi 60% glasova a vi 2 %.ziveo vucic zivela srbija

  13. Koga još interesuje šta priča Jovo Bakić ?
    Političar u pokušaju, traži publicitet zbog lične frustracije neostvarenošću !

  14. Procitao sam komentare I vidim da vas jos mnogo ima koji jos niste primetili da vam Vucko ispija mozgove.
    A sto se Bakica tice on ima u malom prstu sto vi svi zajedno sa Vucicem imate u glavi ako je u ospte imate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.