Jovo Bakić: Savez za Srbiju možda blefira

Članovi "Samoodbrane" o poruci opozicije da izbora neće ni biti ako ne budu slobodni

Ostavite komentar


  1. Dobro, … ondaa neka SzS formalno postavi Bakica za ‘Izbornog Arbitra’!
    Kada Bakic resi da je momenat za izbore – svi idemo na izbore!
    Problem resen.

  2. Najgore je sto opozicija nema nikakav program koji mogu da ponude gradjanima Srbije pa izmisljaju i sve im smeta. Svesni su oni itekako da nemaju nikakve sanse jer ih gradjaniu nece.

    1. Program koji lažno predstavlja Vučić je program DS, oni su ga uz neka pogoršanja predstavili 2012. kao svoj, njihov program je Karlovac-Karlobag-Virovitica.

    1. Botovi ajjd odmorite malo! SzS u svakom slučaju bi prešao cenzus. Ali to nije cilj. Cilj je da najgora vlast u istoriji Srbije, Srpska Napredna Sekta, ode zauvek! Svi na izbore ili svi u bojkot i na ulicu!!! Građanska neposlušnost po svaku cenu!

  3. Медији су битни али ништа не можете учинити са медијима у Републици Српској одакле имате 500.000.бирача који ће гласати.Господин Додик од 2008.г.активно учествује у Српским изборима,био је поред Тадића,поред Ивице,поред Александра,тако да не постоји медији којима ће те монопол власти „освестити“ из хипнозе коју су успоставили олигарси из Републике Српске и Србије.

  4. Ja sam Šapčanin.Ja sam građanin slobodnog Grada Šapca! Bojkot lokalnih izbora u Šapci,od strane vladajuće koalicije u Šapcu koja je opozicija Vučićevom režimu-znači PREDAJU ŠAPCA SNS-u bez borbe! To je ravno veleizdaji! Ako se to dogodi i ZELENOVIĆ I PETROVIĆ bolje nek’ se sele iz Šapca! Svi njihovi preći će u SNS, a mi, građani Šapca?? Nama sleduje vladavina Vučićeve mafije! Bojim se za Šabac, bojim se da će ovde početi! SVE!

  5. Profesor & GOSPODIN Jovo Bakic je moj IDOL u smislu OTPORA MAFIJASKOJ OLOSI I DIKTATURI Aleksandra A.V.-A.V. Vucica. Trebalo bi da se odstampaju bedzevi i majce sa natpisom „I JA SAM JOVO BAKIC“, pa da se „prebrojimo“ koliko nas ima protiv „VUCICISTA“ ( FASISTA ).

  6. Jovo Bakic iza sebe mora da ima narod, da bi bio u poziciji da bilo sta ucini .

  7. Знам много салонских гунђароша, који кажу „овој опозицији су велике уши, овој крив нос“. Са таквим размишљањем се не може проћи ни прва лекција, а то је како сменити власт. Оно мало што смо научили 5.октобра смо заборавили. Фалио је 6.октобар, али да се дође до 6. мора се проћи 5.

  8. Izlazak na izbore u današnjim uslovima nema nikakvog smisla. Ali, bojkot, samo bojkot izbora, dakle ne izlazak i ne glasanje, nije dobro. Mislim da se mora ponuditi nešto umesto glasanja. To nešto trebalo bi da učini da se ne osećaju dobro, da je neprijatno, da je sramota one koji idu da glasaju. Da bi se smislilo šta nam je činiti činiti treba mnogo raditi u političkim strankama. Bilo bi to bolje i uspešnije ako ljudi koji nisu članovi stranaka pokažu da su podrška i ako se nekako i sami uključe u teški posao koji treba da dovede do promena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.