Jovo Bakić: Vučić ima birače koji bi se osetili poniženim ako Srbija uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar


  1. Vučić je neko ko se bori za svoj narod. Neće raditi protiv svog naroda. Neće uvesti sankcije Rusiji.

  2. @Julija
    Bolje da si cutala nego sto si napisla nesto ovako glupo.

  3. Julija, sunce, a sta cemo sa Putinovom izjavom, da je Kosovo nezavisno i da ce po istom principu nezavisne biti i oblasti Ukraine?

  4. Kad su u pitanju nacionalna sećanja, sadašnja generacija ima sveže pamćenje na bombardovanja NATO 1999 godine, nego sta je bilo pre više do 100 godina.

  5. Oni se nisu osetili poniženim kad im je doveo Šredera na godišnjicu bombardovanja da mu aplaudiraju, to je bezlična masa koja ne vidi dalje od nosa

  6. Sreća pa ima puno,puno više nego takvi kao što ste vi!!! Ima vas taman da napunite jedan bus,i to onaj najmanji…

  7. Za dedalusa; tebi bi bilo bolje da se malo informišeš pre nego što lupiš glupost.
    Ko nas je bombardovao; ameri ili Rusi??

  8. Ne samo poniženim, nego i uvredjenim i postidjenim. Zaista mi nije jasno, iako je svima jasno šta se dešava i zašto se dešava, kako i zašto javne ličnosti zauzimaju i prelaze na tamnu stranu istorije.

  9. Julijina poruka je utemeljena i razumna. Dodajem 1) Principijelno, Rusi su dovedeni pred svrsen cin rat je kreiran u Pensilvania Avenue. 2) Razume se, Srbija je mala, previse mala da bi bila principijelna. Medutim popustanje ostrascenom zapadu u ovom trenutku je ukrcavanje na Titanik.

  10. Ukrajinci prozivljavaju danas 1389. godinu. Bore se lavovski sa neprijateljem snaznijim više puta, a na sve ih nagovara evropsko zaledje koje nije samo zainteresovano za okršaj. Ne postoji nikakva logika da Srbija u ovom okršaju bude na strani Rusije.

  11. Ja nisam glasala za Vucica ali vecina srba bi se osecalo ponizinimi kao i ja.

  12. Toma je lepo rekao – Ako je Evropa predivan persijski tepih, Srbija je rupa u tom tepihu. I tom rečenicom je dobio izbore. Narod je glasao da bude rupa, neka bude rupa. Do poslednjeg Srbina!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.