Jovo Bakić za Danas o mogućnostima ProGlasa i opozicije: „Građanin Srbije je davljenik koji se i za slamku hvata“

Ostavite komentar


  1. Gospodine Bakicu, zaista ste vrlo inteligentan covek, dobro procenjujete dešavanja u okupiranoj Srbiji. Nije mi jasno zašto niste osnovali stranku ili se prikljucili nekoj od postojecih i svojim neupitnim autoritetom pomogli da se rešimo ovog zla.
    Ako samo delite savete i ružno govorite o opoziciji, zašto se uopšte javljate.
    Zapravo, za koga vi radite?

  2. Gospodin Bakić me nekad oduševi a nekad razočara, a ovo sada je širenje defetizma.

  3. Moje skromno misljenje je da bi ovaj covek mogao da bude ono sto opoziciji nedstaje. Lider sa kojim ni jedan clan SNS ukljucujuci Cucica ili Seselja nebi imali sanse da pricaju.
    Sve bi ih otresao kao sline.
    E sad je pitanje da li je on raspolozen za tako nesto.

  4. Slažem se u svemu sa Majom.
    Dodao bih da je Jovo Bakić pokušao da formira stranku, koliko se sećam nije mogao da skupi dovoljan broj potpisa.

  5. Основао је Левицу Србије, али су се брзо распали. Од тада стално критикује опозицију.

  6. Bravo Gospodine Bakicu. U pravom trenutku ste izrekli svoje misljenje o tome da ne verujete nikome iz opozicije i da oni povremeno rade za rezim. To ce sigurno pomoci u nasoj borbi da se svrgne autokratski rezim. Bas ste pogodili trenutak. Bravo gospodine Bakicu. Imate li jos neku zamerku opoziciji? Ili mozda ljudima iz Proglasa? Sigurno da ni njima u potpunosti ne verujete. Recite neku rec i o njima,jer i to ce pomoci borbi za demokratiju. I pozurite gospon Bakicu. Pre nego sto se zavrse izbori. Gospodine Bakicu!

  7. Dokle vise profesore? Samo defetizam, kritika opozicije i sumnja u svaki boljitak. Očigledno uzivate da delite lecija sa profesorske katedre i da sa visina sve nas ocenjujete. Profesore, cas je završen, zvonili je zvono, vreme je za akciju. Dodjite medju gradjana i pomozite nam.

  8. Sve je rekao kako jeste, bilo nam drago ili ne. Ne verujemo ni opoziciji celim srcem i zato opozicija ne dobija dovoljno glasova za neku sigurnu pobedu, ali oni su i sa tim zadovoljni jer im je i to dovoljno za njihovu međusobnu političku igru. I opet je u pravu kad kaže da mi nemam drugu opoziciju pa zato glasamo i za ovu, ne zato što im verujemo nego smo već očajni, računajući da će morati makar za jotu da budu bolji od ovog ludaka i njegove mafije, što ne bi smelo da im bude teško, i pristajemo na te mrvice svesno dok se ne pojavi neki ozbiljan pokret, stranka, pojedinac, da nas stvarno stavi sve pod jednu kapu.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.