Juče istekao rok koji je opozicija dala Bastaću: Danas će biti saopšteni dalji koraci o formiranju većine u Starom gradu

Ostavite komentar


  1. Svojevremeno dok je SNS bio opozicija, Nikolic i Vucic su sabirali svaki glas, trazili pukotine u partijama koje su cinile vlast, prelazili preko raznoraznih neprijatnosti da bi se domogli vlasti. SNS je i danas sacinjena od raznorodnih frakcija, partijica i pojedinca koje samo zelja za vlascu i pogodnostima koje ista donosi odrzava zajedno. Partije koje su danas opozicione cine sve suprotno. Valjda im je interes da se kroz svadje, ultimatume, trule javne dogovore sa vodjom i vec tradicionalnu fragmentisanost ogade i poslednjem sopstvenom glasacu. Zaista toliko autogolova posle sjajnog rezulata opozicije u dec 2023. i medjunarodne podrske za istragu oko izbornih nepravilnosti i resavanja istih je tesko objasniti. Amaterizam, jasna namera da se izbegne odgovornost dolaskom na vlast ili nesto trece. Bilo bi lepo da opozicioni lidercici, koje narod pojedinacno ne prepoznaje kao znacajne istorijske licnosti, sednu i porazgovaraju medjusobno. Na kraju, Bastac je izisao sam na izbore i nije nikome davao obecanja. Zasto sada teske jetke reci, optuzbe, ultimatumi. Zasto i cemu? Da je zajednicka ujedinjena opozicije izasla na izbore, prethodno izborivsi se za fer izborne uslove, zbrisala bi SNS koji je dojadio i bogu i narod svakodnevnim aferama, korupcijom i otvorenim lopovlukom.

  2. Taj veselko ide pravo u Vucicevo narucje. Zar je neko mogao imati dilemu ?

  3. E,moj Lazoviću! Zelja da brzo dobijete bar komadic uticaja u nekoj beogradskoj opstini skupo vas je kostala,a tek ce!
    Peostaje vam da razumno donosite resenja i odluke,a imate vremena do ’27!

  4. Je l mozete zamisliti kako,se oseca mali kompleksas kad moze da odlucuje kome ce da se prikloni i jos da ga mole? A znamo kome ce, samo tvrdi pazar.

Ostavite komentar


Politika

Samo još jedna epizoda u medijskom i propagandnom "ratu": Sagovornici Danasa o izjavi kosovskog ministra policije da će uhapsiti Vučića 10

Samo još jedna epizoda u medijskom i propagandnom „ratu“: Sagovornici Danasa o izjavi kosovskog ministra policije da će uhapsiti Vučića

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izjavio je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti uhapšen, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva. Naši sagovornici su se složili da je razmena ovakvih poruka između Beograda i Prištine posledica dugoročen političke situacije i da su ovakve pretnje zasnovane na praznim rečima budući da od njih benefit imaju obe strane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.