Judita Popović: Čeda neće staviti ključ u bravu

Da li je LDP na putu nestanka sa političke scene?

Ostavite komentar


  1. Neće staviti ključ u bravu on, ali staviće neko drugi kad se nađe s one strane brave.

  2. “ Umesto ruganja, možda bi bilo lepo imati malo saosećanja sa Čedom Jovanovićem. Otkud mi znamo šta se tom čoveku u životu dešava i šta je razlog ovih ispada“, napisala je na Tviteru kosovska političarka Rada Trajković.
    Ako ima probleme bilo koje vrste, zar nije razumno da se povuce iz javnog zivota?
    Onda neka se u svojstvu obicnog gradjanina razracunava sa huliganima “jezikom koji oni razumeju”, kako Cedomir rece u jednom od poslednjih intervijua.

    1. Da se povuce iz javnog zivota tj. politike i radi sta? Ovaj covek nije nikad nista drugo radio osim sto se bavio politikom, i ne bi bio ni prvi ni poslednji da nije ostao u politici iskljucivo zbog svojih licnih interesa. Njemu bavljenje politikom sluzi za bavljenje privatnim biznisom i trgovinom uticajem. Nekada sam navijao za njegovu politicku opciju i bio spreman da potpisem sve sto on izjavi. Ali sam shvatio da on prica jedno a radi samo u svom sopstvenom interesu. U javnosti je glumio opoziciju a u parlamentu je prodavao svoj glas svakoj vlasti kojoj je bio „opozicija“ i tako je postao uspesan „biznismen“. Ovo su shvatili njegovi partijski saradnici i clanovi koji su ga napustili jer nisu hteli da budu njegove sluge kao i njegovo biracko telo koje ne zeli da njihovi glasovi budu predmet trgovine za Cedine privatne poslove. On je od LDP-a napravio svoju privatnu firmu i nece dati ostavku cak i ako bi on ostao njen jedini clan i jedini glasac. Zalosno je da sada sve to podseca na Sojica i njegovu stranku.

  3. Čeda unisti privatnu tudju imovinu, javnu imovinu, napadne policiju, vozi u tesko alkoholisanom stanju sa 1,5 alkohola i izadje iz opriitvora za dva sata pa dva dana gostuje na svim televizijam kukajuci kako mu je tesko??!! … mi zivimo u crtanom filmu a on je neki KapetanAmerika, Betmen ili Supermen

    1. Kakvi bre Captain Amerika, crni Batman ili jos crniji Superman ….on je obican Calimero sa ljuskom jajeta na glavi i cvili „ovo je nepravda!“

  4. U Srbiji se stranke ne gase, opstaju pa makar i sa jednim članom (uvek može da posluži, da se unovči). Čeda je odavno pokazao da je napustio Đinđića i njegov pošteni put, sada ga zanima samo profit, na bilo koji način. Šteta koju proizvodi, na svim poljima, mu se abolira jer ne napada vlast (zapravo, nudi im se javno).

  5. Za razliku od svoga šefa, ova bar ume da složi koherentnu rečenicu.

  6. vi iz ldp-a ste tako smesni a pricate nesta o demokratiji, zar se clan jedne stranke, a jos i njen predsednik, tako ponasa u javnosti, kroz tuce sa reketom i razbijanja izloga?! takvo ponasanje bi u normalnim drzavam dovelo izkjucenje iz stranke. da ne govorimo o njegovom despotskom ponasanju, da ne nadje za shodno, posle tolikog poraza, da da ostavku na mesto predsednika stranke i onda vi meni nesta pricate o demokratiji!!

  7. Чеда ће остати запамћен као човек који је наредиои да му се направи пешачки прелаз из тадашње народне скупштине до Андрићевог венца да не би морао да претрчава улицу ван пешачког прелаза. Чеда-зебра! Да…успут је преварио Милошевића, издао Ђинђића, служио земунском клану, дрпио паре……све у свему истроијска личност.

  8. Čedomir je školski primer kako izgleda neko kada mu novac popije pamet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.