Judita Popović o izjavi Vesne Pešić: Nekorektno je za propast građanske ideje kriviti samo Čedu Jovanovića

Ostavite komentar


  1. Pa sto se Ceda jasno i javno ne ogradi od vucica i njegove ekipe? Dosta vise Cedinog prodavanja magle. A i drugi slicni nisu bez putera na glavi.

  2. Zasto niko javno ne kaze zasto su stranke tzv. „gradjanske opcije“ gotovo nestale? Problem je da je tzv. „druga Srbija“ ili ti „gradjanska opcija“ od pocetka svoga delovanja bila samo produzena ruka odredjenih interesa sa „zapada“. Narod Srbije je to eventualno procitao i po tom pitanju se opredelio. Zalosno je da je uspostavljeno misljenje da bilo sta sa naznakom „liberalno“ ili „demokratsko“ mora biti i pro-zapadno. To jednostavno nije tacno. Vesna Pesic je samo ostatak KORUMPIRANE „druge Srbije“ koja nije prezivela svoje rodjenje jer je to cista politicka nakaza stvorena da bi podelila narod Srbije.

  3. Ne razumem zašto Judita brani Čedu, kao svoje čedo, kad on to, svojim plutanjem u srpskoj političkoj kanalizaciji, odavno ne zaslužuje.

  4. Gospodja Pesic je apoteoza politicke impotencije ‘gradjanske Srbije’ dok Cedomir predstavlja sav moguci oportunizam u najgorem smislu te reci. Zajedno su sahranili tu politicku opciju za na vo vjeki vjekov u Srbiji i sad se Pesicka vajka u Danasu a Ceda pokusava da okrene jos neki dinar na ime ‘stare slave’. Jadno.

  5. Šta ti je opsovao onaj lik kada si se toliko jako potresla ? Reci nam da znamo svi i da ga osudimo zbog toga.

  6. Sve bi ja to u zatvor!! Pa neka se tamo oni dogovore za 22 god ko je kriv..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.