Jugović: Đilas će kandidovati Obradovića za predsednika

Ostavite komentar


      1. Braća se mere milijardama, opljačkanim od ovog naroda, ne sekirajte se za njih. Brinite za svoju i budućnost vašeg potomstva

    1. Sa ovakvom tuznom opozicijom,SNS će samouvereno vladati bar do kraja 21.veka,a kada bolje razmislim to njima svima odgovara,bogate se na račun naroda kojeg su saterali u misiju rupu i koji svakodnevno strpi kako da preživi sledeći dan.Znate kapitalizam je surov sistem,a ne oličenje demokratije.

  1. Bosko Obeadovic je napravio veliku gresku savezom sa Djilasom. Treba da se vrati Srdjanu Nogu i ostalim srpskim patriotama, ova vlast bi vec bila srusena..

    1. Kad smo kod patrijota naprednjacima i radikalimi niko ne moze da bude konkuret!

  2. Sa izjavom „Đilas je nepristojni bogati vlasnik DS“ Jugović je sebe ponizio. Ja uopšte ne znam šta to znači. Ranije je ličio na perspektivnog političara a otkad se učlanio u SNS počeo je da bulazni i koristi naprednjački botovski rečnik. Ovo je primer kako SNS unazađuje kadrove u Srbiji. Jugoslav bulazni kad kaže da je i dalje Obradović Đilasove jurišnik. On ne može da shvati da je Đilas moderan građanski orijentisan političar a da je Obradović konzervativno nacionalističku političar. Sasvim je normalno što su se razišli!

    1. ‘„Đilas je nepristojni bogati vlasnik DS“ … Ja uopšte ne znam šta to znači.’

      Milijane, to znači da je Đilas drži većinu duga DS i time kontroliše svoju bivšu stranku, a po Jugoviću izgleda je i sa Dverima slično. Za Dveri ne znam, ali da DS ima u džepu – ima i to mnogi znaju. A ako mi odgovor odobre, saznaćeš i ti.

  3. E, bas bih voleo, da kandiduju ovog divljaka, za predsednika, pa da vidi koliko ga narod zeli. A, to bi bila i poruka Djilasu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.