Jugović: Jovo Bakić me učlanio u SNS

Bivši funkcioner Pokreta socijalista prešao u vladajuću stranku

Ostavite komentar


  1. „Božanstvena komedija“ , Dante Aligieri , oko 1321.

    Ako „ovo“ preživi Srbija, živeće još stotinama godina…

    1. Bravo! Ovo je drama apsurda… univerzitetski hleb i Vulin, jel to recept za vanilice. Uzas od coveka. Dajte da popravimo vise svoju zemlju od ovakvih moralnih spodoba!

  2. Iskreno i bez ljutnje, ja nista gluplje dugo nisam procitao. A kao univerzitetski profesor sam prinudjen da citam razne seminarske i master radove koje pas sa maslom ne bi pojeo. Jos jednom, skidam kapu na originalnoj gluposti ovog coveka, za koga do danas nisam znao da postoji.

  3. Ma da levicar, vazi cujemo se, a sedi u stranci koja podrzava prodaju zemlje strancima, masovnu militarizaciju policije, to sto izvrsitelji izbacuju ljude na ulicu za 1000 dinara duga, najmanju dnevnicu u celoj evropi, opste urusavanje javnog skolstva i zdravstva, unistavanje zivotne sredine kroz minihidroelektrane. Kakav licemer.

  4. Pohlepa je tebe učlanila u SNS, kao što te je očlanila i u Pokret „socijalista“.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 8

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.