Jugović: Manojlović sebe svodi na nivo Ćute 1Foto:Ozzonpres

“Lepo je što se Savo Manojlović zalaže za zakonska rešenja kojima se zabranjuje iskopavanje litijuma na teritoriji Republike Srbije. Lepo je što ističe da je Beograd grad majora Gavrilovića. Ali nije lepo što odustaje od namere da se za svoje ideje bori na institucionalan način, kaže za Danas Bratislav Jugović, pslanik Srpske napredne stranke .

Prema njegovim rečima , Manjlović umesto da je prikupio 30 000 potpisa za narodnu inicijativu kojom se Skupštini Srbije upućuje na raspravu i na odlučivanje o zakonskim odredbama čiji je cilj zabrana iskopavanja litijuma, lider Kreni promeni kroz besmislene proteste sebe svodi na nivo izvesnog Ćute.

“Njegova nesposobnost da skupi 30 000 potpisa se rešava samo jednom ljubaznom molbom upućenom predsedniku SNS Aleksandru Vučiću. Nije teško biti fin i zatražiti od Aleksandra Vučića da aktivisti SNS skupe 30 000 potpisa umesto organizacije Kreni-Promeni. Srbija je svima nama majka – svima nama koji nemamo rezervnu državu. Nije nemoguće da SNS umesto Kreni-Promeni skupi 30 000 potpisa”, ističe Jugović.

On napominje da su u političkoj borbi kao i u sportu potrebni naporni višedecenijski treninzi da bi se na terenu postigao rezultat.

“ Dakle, nisu dovoljne samo krupne reči i mudrolije sa tvitera. Ne postiže se rezultat galamom na tribinama, već teškim radom na terenu. Ko ne veruje meni, neka pita velikog sportistu i šampiona Dejana Bodirogu ili Aleksandra Vučića, velikog šampiona na političkoj sceni”, zaključuje poslanik SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari