Jugović: Obradović bi voleo da bude Vučić 1

Potpredsednik Pokreta socijalista (PS) i potencijalni kandidat za predsednika
Srbije, Bratislav Jugović tvrdi da je lider pokreta Dveri Boško Obradović „lažni patriota“, koji vodi „dvostruku politiku i dovodi u zabunu građane Srbije“.

Jugović objašnjava da se Obradović zalaže za veću saradnju sa Rusijom, „a zapravo radi za američke interese, usmerene protiv Srpske napredne stranke (SNS)a i Aleksandra Vučića“.

U Otvorenom pismu, objavljenom u celini na čačanskom portalu Ozonpress, Jugović ocenjuje da Obradović ima „kompleks od Vučića“ i da bi sve na ovom svetu žrtvovao samo da može da
doživi da mu „narod veruje kao što Vučiću veruje“.

„Ti bi, Boško, i naše Kosovo i Metohiju prodao samo da za trenutak možeš da budeš Vučić“, poručio je Jugović. On objašnjava da mu nije toliko antipatično što Obradović ima „tajni dil“ sa jednim članom Predsedništva SNS, koliko mu je antipatično što se taj funkcioner SNS i gradonačelnik
Čačka mesecima ne usuđuje da osudi Obradovićeve napade na Vučića.

U Otvorenom pismu Jugović napominje i da Obradović, umesto da podržava investitore koji izvoze svoje proizvode iz Srbije, daje podršku direktoru uvozničke firme koji je, u međuvremenu, postao gradonačelnik Čačka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari