Jugović: Obradović će rušiti dijalog kao što je rušio Dveri

Poslanik SNS tvrdi da će vlast pozvati celu opoziciju na pregovore

Ostavite komentar


  1. Pa kad to kaže takav expert mi prosto nemamo reči. Sigurno bi to potvrdili i drugi članovi expertslog tima, Jovanov, Martinović, Rističević, Atlagić, Vulin, Vesić, Đukanović,… i da ne nabrajam više, bojim se preskočiću nekog
    kalibra.

    ..

  2. Ima dosta bitnih neistina u ovom pamfletu koji prenosite.Najpre,poslanici SNS ne postoje obzirom da ta lista nije ni ucestvovala na „izborima“ ,ovaj agitator nastupa u ime „Aleksandar Vucic za vasu decu“.
    Jedino uporiste koje ta lista ima jeste strah koji sami kreiraju u tom „birackom telu“. Fingiranih izbora u nemogucim uslovima nece i ne treba da bude. Sloboda je prvi i jedini izbor u ovom trenutku. Dole diktatura i bezlicni primitivni agitatori!

  3. još jedan od mirinih kadrova koji će da nas uči ko je izdajnik. čim vidim te izjave da su neki političari u savezu sa koronom jasno je koliko je ta osoba uračunljiva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.