Jugović: Rasim Ljajić je veći Srbin od Boška Obradovića

Jednom Nebojši Krstiću Vučić je dao ulogu koja mu i pripada - dao mu je ulogu bota
Bivši potpredsednik Pokreta socijalista govori za Danas

Ostavite komentar


  1. I sta, sad kao treba da komentarisemo bice iz post ex jul je kul stranke!? Dakle nije bio ni pod mirom (markovic) nego bozemeoprosti pod tzv vulinom! MA ““AJTE MOLIM VAS !! Drazo brate, pocni da radis svoj posao! Nemoj da bude ko u onom vicu kad mali perica nece u skolu.. i na kraju mu mama kaze moras, ipak si ti direktor!

  2. Sta je danas Danasu. Otkuda ovoliko prostora clanu neke udruzene levice.Ps. Nemam na tastaturi znak pitanja jer bih ih napisao najmanje 200.

  3. To što ste rekli za Rasima Ljajića, osim poslednjeg u ovom tekstu, je, zaista tačno. No očekivalo se da, osim "pohvala", kažete i neku njegovu manu: naprimer njegovo ime. Zar ne bi bilo adekvatnije i bolje da je Krstić?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.