Jugović (SNS): Ne verujem Ani Brnabić, ali verujem članstvu i pristalicama SNS

Poslanik SNS Bratislav Jugović u pisanoj izjavi za Danas

Ostavite komentar


  1. Ovo je samo predizborna igra. Da pokriju sve opcije, a najbitnije je sa sve bude u martu, pred izbore. Vlada dijalogu u stranci…Kako ne?

  2. Ko će vama i Tebi da veruje kada ste jedna te ista strana medalje. Aj’ da vidimo šra će se desiti do kraja marta ali tako da ne bude u funkciji predizborne kampanje, tik uz mesec april. Ako je i to bude manevar za prikupljanje glasova onda vas treba zabraniti…

  3. Ne verujem ja ni tebi, ni Brnabicki niti bilo kome u SNS-u. Sta vi mislite, da se polako presaltate bez posledica, posto je ocigledno da vam je kraj blizu.

  4. Hahaha poceo raspad SNS kao nekad DS bice zanimljivo.. Ako dodju ponovo ovi koji su unistili i pokrali zemlju i za to narod glasa nama definitivno nema pomoci.

  5. A da vi nama prokomentarisete fam Kisic,Brnabic I enormno vanzakonsko otimanje para i bogatstvo.
    Ulogu Darije za drugi talas,u korist izbora I velikodusna zahvalnost u vidu ministarske fotelje,snajka u Amsadu itd,itd…
    Mozda tada pročitam sta ste izjavili.

  6. Majstori manipulacija. Bice da ce nam sns funkcioneri doneti pobedu na izborima. Sve sami ljigavci i preletaci.

  7. Tako je, samo dajte papire na sto. Da vidimo ko je šta potpisao pogotovu u zadnje 2-3 godine.

  8. Ima tu bogami i ovih aktuelnih, i bivših, ali i prelezelih koji su uzeli pare. Zato vlada koči.

  9. Naravno da smo svi za zdravu i cistu okolinu i ekologiju po meri evropskog gradjanstva ali razvoj drustva se nesme zaustaviti. Nasli smo Litijum …sacekajmo neku godinu da vidimo kako ce isti problem resavati visokorazvijene drzave pa onda odluciti o tehnologiji eksploatacije…povratak na parnu masinu ne dolazi u obzir ma ko zastupao to misljenje

  10. Bio sam , nazalost, par godina toj stranci.Tamo se komunikacija izmedju clanstva i rukovodstva svodi da se cuti i radi ono sta sef kaze.Ispiranje mozga .

  11. Ovo je doslo do dna ! Ko je Jugovic.Da on komentarise dali Srbiji treba Litijum.Zasto nepismenima i nestrucnima dajete paznju ?

  12. Ovom Jugovicu,,SNSOvcu,, netreba nista verovati, gledao sam kako na N1 podrugljivo odgovara novinarki. Jos nesto laze i vucic kad kaze da je na referendumu dosta njegovih glasalo za NE .

  13. Lično, ništa ne verujem SNS-ovcima. Jeste da je njima država majka, ali nama preostalima je maćeha.

  14. Redovno skupštinsko zasedanje u martu? Skupština se u februaru raspušta zbog izbora

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.