Jugović: Svi predstavnici SZS sprovode Đilasove odluke

Ostavite komentar


    1. Apsolutno,to je način kako se u nekim sektama održava na vlasti… Proglase te jeretikom a kad vide da reči i pretnje prestaju da imaju uticaja krenu sa nasiljem…

    1. završila školu u Alibunaru odličnim uspehom. Kako se zove diploma koju dobijete, Vuckova diploma? Mara Vuckovac

  1. Da li je moguce da se javlja neko iz sns kojom Vucic vlada ne gvozdenom nego celicnom rukom. Bez njegovog odobrenja ne idu ni saopstenja iz Lajkovca..a o tome koliko su se u vremenu od samo pet godina, obogatili Kokeza,Nikola Petrovic,Kovac,Stefanovic,Gasic,i familije,pisace se knjige..i da se obogatio,Djilasu je za to trebalo 20 godina..ne branim doticnog,ali evo,sva vlast je u vasim rukama,podignite optuznice,sudite,imate i tuzioce,i sud,i policiju,sve je vase,osudite ga jednom na osnovu dokaza,svi ce vam tapsati..ali,koliko vidimo toga nema,jer ako se svi ne varamo,a ne varamo se,Djilas je prvo trebao biti gradonacelnik,pa potpredsednik Vlade,kasnije verovatno i premijer,na kraju predsednik KSS-a,sa Vucicevom dozvolom,i napravio neverovatne uspehe sa posrnulom reprezentacijom,i,odjednom kada ulazi u politiku,biva tajkun lopov,i na svako pitanje,da li je ovde bila kradja,Djilas je prva rec u odgovoru,eto gospodo,stvar je vrlo jasna,hapsite,a ako necete,cutite.

    1. Koga da hapse prijatelju? Misliš odmah da uhapse ministra policajnog i ministra militarnog iz te 2016. godine kada je Srbija poražena i okupirana na nekoliko sati u centralnoj zoni glavnog grada Srbije u Savamaloj. Tadašnji još uvek premijer buczavi i njegov predsednik grobar trebalo je da odgovaraju za izdaju i kapitulaciju zbog tog rušenja u hercegovačkoj ulici i svesnog nečinjenja a verovatno i samog organizovanja te paravojnokriminalne grupe koja je to počinila. Da uhapse iz momenta sve krivce za stradanje ljudi u aferi helikopter, gde su ne znajući kako to da opravdaju puštali spin priče preko svojih šljam medija kako je pilot bio pijan. Da uhapse sve u lancu odgovornosti za stradanje stanovnika Obrenovca u poplavi 2014. Da uhapse sve one koji su na dedinju početkom godine slavili familijinu prvu „zarađenu“ milijardu stranih novaca na svim poslovima u Srbiji od kada su na vlasti. Zar u Srbiji trenutno zaista postoji preči posao od ovih navedenih hapšenja? Ili je to zapravo jedno jedino pravo veliko hapšenje kojim bi Srbija konačno završila sa tom familijom i okrenula novi list u svojoj istoriji.

  2. Da li je ovaj Jugovic pogresio ime? Sve sto je izgovorio o diktaturi, lopovluku, i td je tacno, ali se odnosi na Vucica.

  3. Igraju se kako im glavninkaze drugacije ne umeju sta ce deca neiskisna pa prave gresku za greskom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.