Jugović: Vlast u Beogradu prepustiti opoziciji

* Vreme je da se naprednjaci prisete šta to znači politička borba, gubitak vlasti u Beogradu ne znači početak kraja za SNS
Bivši potpredsednik PS i urednik portala Komentarpres govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Nadam se da je ovo placeni oglas a ne zaokret u uredjivackoj politici Danasa, toliko budalastina u kratkom tekstu…

  2. "Koliko nam je jaka spoljna politika,toliko ce nam biti i jaka privreda".OBRNUTO,gospodine,koliko ce nam biti jaka privreda toliko ce nam biti jaka i spoljna politika.

  3. Đilas je imao svoju priliku da pokaže spremnost da učini nešto za ovaj grad i tu priliku je iskoristio jedino za sebe i svoj lični interes. Kao gradonačelnik je "pao" u očima građana, a do republičke vlasti neće stići nikada!

  4. Ne postoji prepustanje vlasti, vec vlast moze imati onaj koga narod izabere. Na volju gradjana se ne moze uticati.

  5. Kakve su ovo budalaštine u Danasu? Kao tekst iz Informera, još samo nema one pasuse podvučene bojom! Vidim da su i botovi dobili zadatak da ga "obrade".

  6. Ne razumem ove demokratske principe prepuštanja vlasti? Živeo sam u zabludi da se vlast osvaja na izborima po volji naroda!

  7. Odličan si odličan ali ne kao Jugović, jer ti igrašu seljačkoj ligi gde nema sudija jer si tako navikao ceo život. Pošto ti partijac ima tetku Ti verovatno imaš strinu ili ste oboje služili armiju kao trećepozivci ili mi koji to jesmo za vas bi rekli seke-perse.Takva vam je politika samo do tuđeg džepa i tudjeg života a vi u kućicu i kevćete AV AV. Jugoviću odrasti i moći ćes da igraš bar u zoni (odgovornosti).

  8. Sve čitam i smešno mi i tek na kraju shvatim o kom pokretu socijalista se radi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.