Jugović: Zbog Srbije potrebna čistka u SNS

Dragan Stevanović Boske ne predvodi više naprednjake na jugu Srbije, piše portal InfoVranjske
Javnost očekuje kadrovske promene među naprednjacima

Ostavite komentar


  1. Naravno da treba praviti cistku sve. koji se ponasaju bahato i neodgovorno

  2. Bahatost,slaba komunikacija sa clanstvom, slabi rezultati na izgradnji i podizanju zivotnog standarda, vise nego dovoljno za smenu.

  3. Svaka pomena je generator boljeg i uspesnijeg rada tako da ne mislim da tu ima necega loseg da s redovi malo prodrmaju i pokrenu

  4. Svi u SNS-u moraju ozbiljno da shvate svoje zadatke i svoj rad,koji mora biti i timski!Oni koji izgube kompas i postanu bahati ,neodgovorni i neozbiljni ,moraju biti zamenjeni boljima,koji ce uloziti maksimalan trud i rad!

  5. Pa onda naprednjaci treba da smene sve predsednike gradskih,opstinskih a i mesnih odbora.Strasno koji su to sve likovi evo vam primer Zemuna i Surcina!Jel treba dalje da nabrajam? Eto vam primer nesposobnosti,bahacenosti i kriminala!

  6. Ostavite tu vasu demagogiju za unutrasnju upotrebu i ne izjednacavajte.Srbiju sa vasom radikalskom strankom, kao da vi to radite(cistku) zbog ove zemlje.a ne.zbog sebe.

    Postovanje Redakciji Danasa

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 6

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.