"Jula prošle godine ste, gospodine Ničiću, najavili izgradnju Hale sireva, ali mi i danas gledamo kako se prodavci muče na suncu" 1Foto: SSP Zaječar

“U Zaječaru se bolnica i bukvalno raspada, na grudnom odeljenju zimi kroz zatvorene prozore uliće sneg, a leti se na prozore postavljaju ćebići, ovih dana se ostalo i bez dežurnog anesteziologa”, kažu iz Stranke slobode i pravde u Zaječaru.

Prema njihovim rečima sa druge strane, Ničić se hvali stadionom od 30 miliona evra.

“Gospodine Ničiću, prazan vam je stadion, u Zaječaru živi 11.000 ljudi manje nego što ih je živelo pre dolaska SNS na vlast”, rekla je narodna poslanica Stranke slobode i pravde na štandu ove stranke u Zaječaru.

Aleksandar Stojanović, predsednik zaječarskog odbora SSP je dodao da sugrađani lepo reaguju i sami prilaze da razgovaraju o lokalnim problemima, a gradonačelniku Zaječara poručio:

„Jula prošle godine ste, gospodine Ničiću, najavili izgradnju Hale sireva sa svim sanitarnim uslovima, ali mi i danas gledamo kako se prodavci muče a suncu, na asfaltu, nemaju ni vode, a jure insekte da sačuvaju svoje proizvode. Dovoljno je samo proći opštinom Kotlujevac putem koji ne liči na put, pa videti koliko je vama stalo do Zaječara. Zaječar zaslužuje na svom čelu ljude koji ga vole, koji žele da obezbede Zaječarcima sigurnost, mogućnost stalnog zaposlenja, dobar zdravstveni sistem, a ne one koji se dave u korupciji”, istakao je on.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari