Junker: Kina ima upliva u Srbiji, jer je EU zakazala

Ostavite komentar


  1. Vrlo interesantna konstatacija da Kina ima upliva u Srbiju. Potpuno tacno, ali kako shvatiti tendenciju da se Srbija primi u Eu a da se istovremeno depoetuju nepozeljni migrantiiz Eu u Srbiju. Kada ih budemo sve primili onda ce oni nas peimiti u uniju? Ova logika ne uspeva ni u osnovnoj skoli

    1. To da cemo primiti izbeglice nazad smo vec potpisali , mislim u Marakesu. Tada smo im se dodvoravali, a sad cemo da se bratimimo sa kinezima i sirijcima itd. .. neminovno

  2. Kina je vec odavlo uplivala i na zapad kopovinom kompanija, medija i sportskih klubova.

    1. Potpuno tacno. Jedino sto je 100% izvesno nakon virusa je da liberalna ekonomija vise nece postojati. Pitanje je samo da li ce to proci mirno ili sa mnogo, mnogo vise zrtava od korone.

  3. Ja sam mislio da samo kod nas, političari koju odu sa vlasti, odjednom postanu pametniji a vidim da je tako i u Evropi. Zašto nije tako slobodno razmišljao i radio kad je bio na funkciji nego je tada drugačije pričao iradio

    1. Mislim da će vam biti bolje sa Kinom. Bolje se slažete sa njima a i gazda kaže da ste braća.
      Mislim da vas je evropa pustila niz vodu…

      1. Evropa nikada nije ni htela da prihvati Srbiju kao svog člana. Jedino što hoće od nas je da priznamo Kosovo. Ako se to dogodi, onog časa kada se stavi potpis na to priznanje, postaviće zid oko nas (visok 100 metara) jer je tako rekla Amerika. Samo budslama to nije jasno!!

    2. Gorane, jedini sudski postupci koji se vode za ratnu otstetu, vode se protiv Srbije. Nadam se , da ce doci naplata jednom.

  4. Prvo grcka duznicka kriza, a kad se to zavrsilo, onda pandemijska duznicka kriza u citavoj Eu.
    Kako bi Rotsildovi, Rokfelerovi, Busovi, Klintonovi i slicni ziveli kao bubreg u loju da im nije ovih PROIZVEDENIH DUZNICKIH KRIZA?
    Ali, ima i jedna greska koju su ti mocnici napravili u toj pohlepomaniji, kojom nas neprekidno drze u nevidljivom ropstvu.
    Drustveni zivot najistaknutijih clanova ovih mocnih porodica poceo je da ugrozava ljudsku vrstu, tacnije najmladju populaciju-decu, pa se ovim poludelim mocnicima smesi zatvor, koliko u toku ove pandemije. Ako vec neki i nisu pohapseni po Americi i sirom sveta.
    Ispostavilo se da su na vrhu piramide svetske mafije PEDOFILI, koji su za potrebe svog bolesnog uzivanja, na skrovita mesta u Americi ili obliznja ostrva formirali podzemne LOGORE ZA DECU, koju otimaju u Americi i sirom sveta. Navodno tu decu zatim izgladnjuj, i zrtvuju u satanistickim ritualima radi krvi, koja od dece u takvom stanju predstavlja super lek za njihove bolestije i podmladjivanje. Za ovakve price, za koje bi normalan covek rekao da su u domenu naucne fantastike, navodno postoji i zasticeni svedok filmski producent Vajnstajn, posto su mocnici ubili onog Epstajna u najcuvanijem zatvoru u SAD.
    Posto sve do sada ovu ludu bratiju niko nije mogao da savlada, jer pljackaju citav svet duznickim krizama i sve svoje grehe zataskavaju gomilama novca, sad su izgleda ozbiljno ugrozeni, mada oni uveliko stampaju korona obveznice i gledaju ka novom profitu. Ovaj put protiv mocnika su se udruzile tri najmocnije armije sveta: americka, ruska i kineska tako da se pedofilima ne pise dobro. A, zarobljena deca ce mozda vec sada, za vreme ove epidemije biti oslobodjena.
    I dok se pouzdano ne zna ko su sve te zrtve i odakle su deca, medju onima koji ih zlostavljaju, jos je Epstajn govorio da je bio Klinton, princ Endrju, mladji sin britanske kraljice Elizabete, cak i holivudski glumac Tom Henks. Ne bi me iznenadilo da je i ovaj Junker clan ovog izopacenog satanistickog drustva, koje uziva u zlostavljanju dece. Jer, posto je dogurao do penzije sta on ima da brine o ruskom i kineskom prisustvu u Evropi i obveznicama koje ce stampati EU.Sem ako ga neka mafija ne tera da kao njihov clan vrsi pritisak kako bi se odredjeni novac ih budzeta EU kanalisao ka njihovim dzepovima.
    P. S. Samo bez cenzure, jer pedofili su zlo nad zlom

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.