Kabinet Marka Đurića krije vrednost javnih nabavki

* Oznaka tajnosti tamo gde nije potrebna često krije zloupotrebu i korupciju, navode iz kancelarije Poverenika * Nenadić: Praksa skrivanja procenjene vrednosti nabavke neuobičajena
Kancelarija za Kosovo i Metohiju kao "tajni podatak" označila koliko će novca u ovoj godini potrošiti na službena putovanja i promociju putem društvenih mreža

Ostavite komentar


  1. Marko Djuric je pogresan izbor za Direktora kancelarije za KiM kada su sposobnosti u pitanju pa je Malinovic u pravu da ga po hitnom postupku treba smeniti..Ne cudi me sto Djuric i kancelarija za KiM ne zele da iznesu vrednost javnih nabavki a jednoga dana ce se mozda Djuricu pojaviti kao i Vulinu nekada Direktoru kancelarije za KiM neka tetka iz Kanade ili iz neke druge zemlje koja ce mu pozajmiti novac za neku kupovinu.

  2. Dok je vrednost javnih nabavki tajna (kakva ironija – javna nabavka, a tajna), nije tajna da Veliki vođa odlučuje o svemu, pa su Marko Đurić i ostali ministra samo obične marionete.

  3. Dok je vrednost javnih nabavki tajna (kakva ironija – javna nabavka, a tajna), nije tajna da Veliki vođa odlučuje o svemu, pa su Marko Đurić i ostali ministra samo obične marionete.

  4. A da pustite i ostale komentare koji u sebi sadrže odrednicu – najveći kriminal ikada!!!

  5. Kad se nesposoban covek bogati na ovakav nacin, svima je jasno da samo oni koji ne zele dobro Srbiji zele da on i dalje vlada.

  6. A, je l““ prošao onaj voz kroz te papire? Znate, farbanje, slikanje, prevodioci… I mazanje oči narodu, umalo da to previdim.

Ostavite komentar


Politika

Litijumski paradoksi 10

Litijumski paradoksi

Kako stvari stoje izgleda da ništa neće biti od referenduma na kome bi se građani Srbije izjasnili jesu li, ili nisu, za iskopavanje litijuma u dolini Jadra. Vučić je temu litijuma i bio gurnuo pod tepih zbog izbora, pa bi tek sad apsurdno bilo da raspisuje vanredne izbore zbog teme litijuma, a što traže Dragan Đilas i Marinika Tepić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.