Kada će biti izabran komesar za proširenje i koje su zemlje zainteresovane za tu poziciju?

Ostavite komentar


  1. Nakon poraza Makrona od 2,7 :1 sto u politici je strasno, narocito na izlaznost od preku 25 miliona francuza (i to samo od Reunion Nationale Marin Le Pen, jer je tu i Republikanska stranka Charlesa De Gaulla sa 7%, sto je plus 3,4 miliona glasaca} , kao i poraz Scholtza u BRD, jedan od znalaca stanja u EU M. Martens kaze = EU ce se prosiriti NIKADA

  2. Najbitnije je da Srbija krene da ispunjava uslove koji su pred njom. Ovako, budući da ništa ne radimo po tom pitanju, Vučić hoće samo EU pare i da ministarka Tanja Miščević prima platu i ništa ne radi evo već u drugom mandatu, zaista nije ni bitno ko će biti komesar za proširenje.

  3. Kakva god persona bude na celu komesara za prosirenje , Vucic nece ispuniti uslo slobodnih medija i slobodnog pravosudja. To se za njegove diktature nikad nece dozvoliti. Tako da foliranje o nasoj proevropskoj orijentaciji mozete da bacite u vodu.

  4. Čemu služi taj komesar? Da bi EU negde dokazivala svoje mišiće i bitnost. Rusi baš neće da sarađuju u toj predstavi u kojoj je Zapad sam sebi dodelio superiornu ulogu. Kinezi su još manje zainteresovani. Tako da za pokazivanje bitnosti ostaje Balkan. Bilo bi dobro da birokrate iz EU romanu u nameri da ceo kontinent uvedu u rat. Ako toliko mrze Rusiju, nek uzmu pušku u ruke i na front sa svojim bližnjima. Isto važi i za ovdašnje zagovornike postrojavanja Rusije.

  5. Sasvim je svejedno koce biti komesar za prosirenje kad drug Vucic nema nameru da oslobodi ni medije ni pravosudje niti raskinuti tesne odnose sa mafijom. To i toliko. Da se ne lazemo vise.

  6. Ko god da dodje nas nikad primiti nece. u EU nas ne zele i sto pre eurofanatici to shvate kao i one babe i dede koji celog zivota cekaju taj prijem pa im je strasno i da pomisle da su zivot stratili za dzabe po onoj staroj „losije danas za bolje sutra“ bolje za celu drzavu i narod. srecom to uvidja sve veci broj gradjana, podrska ulasku je nikad manja a sreca je i da Srbija ima alternativu kojoj se trebamo sto pre okrenuti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.