Kadri Veselji postaje premijer Kosova zbog taksi?

Ostavite komentar


  1. Ako Haradinaj ne povuče takse, onda to može da uradi parlament sa svojim mandatom, a sve je veća mogućnost rekonstrukcija vlade, gde se očekuje da Veselji postane premijer Kosova.

    1. Kako mislis to moze da ukine prlament sa svojom mandatu , pa nije to serbija pa da kao kod vas da Vucic moze da odluci o svemu kod nas na Kosovu su podelene vlast Precednik , Parlament , Premijer , Lokalnovlas itd tako da Vlada je donela odluku o taksama tacno CARINE od 100% nad serpskom robom i samo vlada moze da ukine tu odluku.

    2. Vežbaš copy/paste majstore?
      P. S.
      Inače može umesto generala Ora da dođe Rita Ora.
      Da podigne moral kosovskoj vojsci.

      1. Ti samo koristis Albasko ime ali nisi Albanac. Nema takav Albanac koj prica tako na Kosovu. Ti si neki srbin koji hoces da budes Albanac ali nemozes

  2. Priština se sve više suočava sa blagim otkazivanjem podrške od strane Amerike, zbog toga što nisu postupili po njihovom zahtevu da ukinu takse na robu iz Srbije.

    1. Pa.kako to ameri nam rekli da je.bobrardovanje bilo“demokratsko“.Pa da li to znaci da je Kosovo americka drzava u Evropi ili ono p demolratiji,slobodi ilo sta vec sto nam ovolike godine sipaju u glavu.Meno ovo lici na ono sto smo ucili iz istorike o imperijalnom robovlasnockom drustvu.i na kraju mo ozglwda da smo mi sa bombardovanjem bolje prosli nego Siptari sa demokratijom.

      1. Sa ovom SIPTARI mozes samo srbi sa Kosovo da i pozivas jer oduvek je bilo tako i takvi su bili za vas iz srbije. To sto su bombardovali vas, jer nisu vam ucili u skolu da Amerika je kupila Kosovo vec u Titovo vreme. 500 miliardi komso su dali za ovo, a izvini jer vi ne znate nista za istinu jer svee vam je laz cak i vasa istorija koja je vam dovela ovde gde ste. Pozdrav Komsija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.