Kajl Skot: Vučić je dobar državnik

"Sarađujemo i sa vašom vojskom, imamo u planu da razvijemo baze na jugu zemlje za obuke za mirovne operacije širom sveta"
Američki ambasador održao predavanje o odnosima Srbije i SAD

Ostavite komentar


  1. Sada se vadiš na Vučića, a napadaš medije po Srbiji. To ne priliči jednom ambasadoru, ma kako se neko slagao sa nekim ili ne.

  2. Ne bih rekao da je to bas laz sto su ga pitali. Jer Evropa ne radi nista po pitanju izjava albanaca.

  3. Odnose SAD sa Srbijom opisuje jedna reč – partnerstvo. I to ne samo ekonomsko već i po pitanju građenja mira i stabilnosti u regionu. Naši ekonomski odnosi su trenutno dosta slabi zato što je Srbija mala zemlja sa malim brojem stanovnika, ali i pored toga u Srbiji ima već četiri milijarde dolara američkih investicija, a oko 17.000 ljudi radi za američka preduzeća. U Srbiji mi vidimo sidro stabilnosti u regionu i ključnu zemlju za rešavanje problema u regionuAko vidite mogućnost saradnje onda sarađujte ali nemojte da zabadate nož u leđa građania.

  4. Secate li se mister Skot sa pitanjem nezavisnosti drzave Teksas ?

  5. Ne čitam informer, ali izjava Skota za jedne novine je skandalozna i uvredljiva, sa izjavom oko Vučića se amer pere.

  6. Ja sve vise uvidjam da je Gospodin Vucic jedan obican djilkos

  7. Znamo da je Vucic dobar drzavnik. Zato smo ga i izlgasali ubedljivom vecinom za predsednika.

  8. bravo ambasadore, rekli ste istinu o informeru, koju svi normalni građani srbije dele sa vama. ali ste sa tim uvredili dobrog državnika vučića, jer je to njegovo glasilo, pa se umesto njega oglasio njegov ppotrčko dačić.

  9. Obraz ko đon! Dođe u Srbiju, vređa pa onda popuje o demokratiji ?! Užas!

  10. Naša država bi trebalo prema dotičnom da postupi jednako kao što bi SAD reagovale kada bi ne daj Bože naš ambasador u Vašingtonu rekao da je CNN ološ.

  11. Skot je isuviše lično odreagovao, što nije preporuka za diplomatskog predstavnika, koji mora da bude objektivan i nepristrasan!

  12. Ambasador Skot predstavlja Sjedinjene Države. Iznenađena sam što zvuči kao da je to zaboravio. Diplomata se ne obraća medijima kao da i sam predstavlja medije, umesto najmoćnije nacije sveta

  13. Nedopustivo je da se bilo koji strani diplomata ponaša primitivno u državi domaćinu i da daje sebi za pravo da se bavi uređivačkom politikom medija. Posebno je strašno kada se radi o ambasadoru SAD, države koja počiva na slobodi govora i medija!

  14. Ovo što je danas uradio ambasador SAD Kajl Skot, najblaže rečeno izlazi iz okvira diplomatske komunikacije i pre svega narušava ugled zemlje koju on predstavlja u Srbiji.

  15. Svi smo mi rođeni neuki, ali čovek se mora jako truditi da ostane glup. Posle 35 godina diplomatije ti se po stare dane ponašaš kao da si juče došao sa Litl Big Horna.

  16. Ma odlican je on drzavnik, samo sto je ponistio sve drzavne atribute i rasprodao njenu imovinu, suverenitet i njene resurse. Ovo isljenje redovnog citaoca ne bi objavio dnevni list Politika zato sto je pod komandom dobrog drzavnika.

  17. I mi cemo da priznamo Teksas kada se bude odvojio od Amerike. Mirnim putem naravno jer su ameri civilizovani. Nisu divljaci kao mi.

  18. Verujem da ce Skot uskoro dobiti zamenu i da nece vise biti ambasador kod nas.

  19. Da nije informera, pinka i heprija, AV nebi bio tu gde je sada, ovni ga velicaju i obmanjuju javnost. Dobor je izneo ambasadaor za informer ali to se odnosi i na sve gore naborjane.

  20. Vucic je dobar drzavnik, ali tebi nesto izjave nisu bas uobicajene!Verujem da ih je dobro cuo Tramp.

  21. Kome je dobar državnik? Za SAD možda, za nas ovde nikako i tačka.

  22. Nije problem Tramp koji se bori da SAD povrate pozitivan stav planete tako da je teza "Iako je Tramp ponekad kontroverzna figura, on ipak radi isključivo u interesu svoje zemlje" netacna , nije on kontraverzan vec vi ambasadori koji se ponasate bahato u zemljama domacina , umesto da podizete saradnju vi gusite slobodne medije kako u Srbiji tako i u drugim zemljama.

  23. Posto i ja verujem da Tramp radi sve u korist SAD , isto tako verujem da ti salje opoziv na duznost ambasadora.Osramotio si zemlju koju predstavljas!

  24. Jos jedan skandal!Ne moze ambasador SAD u Srbiji da komentarise stanje u komsiluku , pa SAD imaju ambasadore u Makedoniji i BIH. Kajl Skot je zalutao u diplomatiju ili je istrosen kao diplomata , sve u svemu neverujem da je interes SAD da nastavi da drzi njega za ambasadora , samo im stetu nanosi i proizvodi gnev gradjana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.