Kako Aleksandar Jovanović Ćuta i Milica Đurđević Stamenkovski štede struju?

Nove reakcije na izjavu Ane Brnabić o odvijanju sijalica

Ostavite komentar


  1. Mnogi građani Srbije tu sam i ja ne gledam TV, zašto plaćamo pretplatu da bi razne protuve na TV primale platu i zdušno lagali građane.

  2. Ksko to da niko ne spominje armiju zaposlenih u EPS-u i drugim javnim preduzećima koji primaju debele plate a ne pojavljuju se na poslu kao i još toliko onih koji tamo dođu a ništa ne rade. Uz zaustavlja je krađe i javašluka nestručnih partijskih kadrova na svim nivoima ova naša Srbija nebi morala da traži pomoć spolja itd, itd….

  3. Kako to da niko ne spominje armiju zaposlenih u EPS-u kao i u drugim javnim preduzećima koji se ne pojavljuju na poslu a primaju debelu platu i uz njih isto toliko onih koji dolaze a ništa ne rade. Zaustaviti krađu javašluk i smeniti nesposobne partijske kadrove na svim nivoima, a novce ušteđene na taj način usmeriti na ono za čega ih i odvajaju građani ove države. Takvim odnosom nebi morali u toj meri da se zadužuje i završimo od drugih.

  4. Odvrtanje sijalica?!Tako radi mozgic Ane,na korist ovog jadnog naroda.

  5. Ekolog po potrebi…Kada treba da se ruši Vučko onda je ekologija bitna a kada treba nešto da doprinesi onda se sprda sa ekologijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.