Kako Boško Obradović sa zemljama članicama NATO u pravoslavnom savezu brani Kosovo?

Ostavite komentar


  1. Svako vreme ima svoga Boška…

  2. Bucko Razmisljam
    27. avgusta 2023. u 17.56

    Boško Obradović: Jedno od rešenja za pitanje Kosova je stvaranje pravoslavnog saveza

    Ljudi bre, šta ste „zapenušili“ na njega !
    Boško lepo kaze da je to samo „jedno od rešenja“ za pitanje Kosova inace postoji „na stotine slicnih rešenja“ koja kao i ovo imaju „velike izglede na uspeh“ !
    Meni se npr. ova ideja o stvaranju „pravoslavnog saveza“ za „ocuvavanje Kosova“ dopada, jedino „sto mi mlo smeta“ jeste cinjenica da su sve te drzave koje je Boško „planirao da unidju u taj pravoslavni savez“ clanice NATO-a koji je „glavni zaštitnik Kosovske nezavisnosti“ !
    E sad ja neznam „kako to izvesti“ i kako te drzave nagovoriti da „predju na stranu Rusije“ ali „cvrsto verujem“ da Boško i za taj problem „ima rešenje“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.